Vielä ehdit ennakkoilmoittautua Lounapolkujuoksuun!

Vielä parin päivän ajan ehdit ennakkoilmoittautua Lounapolkujuoksuun! Ennakkoilmoittautuminen loppuu tämän viikon sunnuntaina 26.10. Ilmoittautuneita on otettu vastaan jo hieno määrä kaikkiin sarjoihin. Luolavuoren maastot odottelevat jo polkujuoksijoita marraskuun hämärtyvään iltaan.

Lauantaina 1.11. juostava Lounapolkujuoksu starttaa klo 16.00 lasten 1 kilometrin HalloweenRunilla. Klo 16.30 matkaan pääsevät 5 ja 10 kilometrin Lounapolku-juoksijat. Aurinko alkaa laskea noin klo 16.30 ja pimeys laskeutuu noin 17.15. Reittiaika on laskelmoitu niin, että nopeimmat ehtivät maaliin valoisalla. Suosittelemme kuitenkin kaikille osallistujille pientä otsalamppua tai lediä, joka helpottaa juoksua hämärtyvässä maastossa.

Lounapolkujuoksu_Reittikartta

Lounapolkujuoksun reitti kulkee pääosin hiekkapohjaisella kuntoradalla sekä Luolavuoren alueen kukkulan hiekkapoluilla. Reitistä noin 14 % on metsäpolkuja ja 8 % nurmikkoa. Reitti on merkitty selkeästi maastoon, joten eksymisen mahdollisuutta ei tällä kertaa ole. Juomapiste sijaitsee reitin korkeimmalla kohdalla. 5 km reittiä juoksevat ohittavat juomapisteen kaksi kertaa ja 10 km juoksijat neljä kertaa.

Lounapolkujuoksu sopii erinomaisesti juoksijoiden lisäksi myös suunnistajille; syksyn tullen kartan voi hetkeksi jättää hieman sivummalle ja keskittyä sen sijaan juoksukunnon parantamiseen. Luolavuoren mäkinen maasto tarjoaa haastetta kilpajuoksijoille, mutta on samalla oivallinen ulkoilureitti kuntourheilijoille. Kaikki ovat tervetulleita tapahtumaan kunnosta riippumatta.

Alla olevasta linkistä pääset Lounapolkujuoksun sivuille, missä voit hoitaa ilmoittautumisen vielä tämän viikon ennakkoon.

http://www.lounapolku.fi/lounapolkujuoksu/info/

Luvassa on varmasti tunnelmallinen ja uudenlainen juoksutapahtuma Luolavuoren maastoissa. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi tapahtumaan!

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit