Valiokuntien työ tiivistyy kevään edetessä

Enää reilut kaksi kuukautta Jukolaan – kevään ensimmäiset suunnistuskilpailut on jo juostu ja kilpailijoiden valmistautuminen Louna-Jukolaan on hyvässä vauhdissa. Myös järjestäjät jatkavat aktiivisesti tavoitteena tehdä tulevan kesäkuun tapahtumasta kaikkien aikojen paras Jukolan viesti.

Markkinointivaliokunta etsii Erkki Haaviston johdolla yhteistyökumppaneita. Jokaiselle yhteistyökumppanille pyritään räätälöimään juuri paras mahdollinen paketti olla mukana suurtapahtumassa.

– Vielä on mahdollisuus päästä vaikka osuusisännäksi ja saada yritykselle paljon positiivista julkisuutta, kertoo Haavisto.

Jukola-tuotteista paidat ovat valmiina ja nettimyynnissä Hyvinvoinnin tavaratalossa. Muutkin tuotteet tulevat Louna-Jukolan web-sivuille esittelyyn ennen Jukolaa. Tuotteita valmistetaan vain rajallinen määrä, joten paikan päällä Paimiossa kannattaa suunnata ripeästi Jukola-kauppaan ostoksille.

Talousvaliokunnan vastuulla ovat mm. rahahuolto ja kassatoiminnot kilpailun aikana. Lähimaksaminen on mahdollista ensimmäistä kertaa Jukolassa. Näin pyritään saamaan maksutapahtumat sujuviksi ja vähentämään jonoja.

Kassoja ja maksupäätteitä on enemmän kuin koskaan aiemmin Jukolan viestin historiassa. Yhteensä käytössä on lähes 40 ”kassaa”, joista yli 30:ssä on sekä kassakone että maksupääte. Suurin osa maksupäätteistä on kytketty kiinteään verkkoon ja niissä lähimaksaminen on mahdollista. Käteistäkin toki kannattaa varata mukaan, sillä grillipisteissä, jäätelökioskeissa ja saunassa käy pelkästään käteinen raha.

Ravintolavaliokunnassa pyritään tällä hetkellä ennustamaan säätä, sillä se ratkaisee, paljonko paikan päälle saadaan yleisöä seuraamaan kilpailua. Totuushan on, että yleisön määrä vaikuttaa suoraan tarjottavan ruoan ja juoman kulutukseen. Tavoitteena on tarjota lähes jonottamatta jokaiselle ruokaa ja juomaa.

Talkootyö on perinteisesti Jukolan kantava voima. Vapaaehtoisia kaivataan erityisesti ravintolapuolen monipuolisiin tehtäviin. Ilmoittautumisten perusteella tiedetään jo nyt, että suunnistajia on Paimioon tulossa runsaasti. Talkoolaiseksi voit ilmoittautua vaikka itse suunnistaisitkin Louna-Jukolassa!

Kisaravintolan tunnelmaa Kuopio-Jukolassa. Louna-Jukolan tavoitteena on vieläkin lyhyemmät jonot.

Kisaravintolan tunnelmaa Kuopio-Jukolassa. Louna-Jukolan tavoitteena on vieläkin lyhyemmät jonot.

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit