TalviRasteilta vauhtia talvikauden treeniin

Oli sitten tähtäimenä Louna-Jukola tai ei, on suunnistusharrastukseen mukava saada vaihtelua ja pientä lisäpotkua myös vuoden pimeimpään aikaan. Oiva lääke tähän on TalviRastit, jossa tarjolla on suunnistusharjoitus talvilauantaisin Turun seudulla. Ja TalviRastien kausi on juuri alkanut!

TalviRastit käydään Louna-Jukolan toisen isännän, Turun Suunnistajien, järjestäminä. Kyseessä on ikään kuin talvinen versio monille tutuista Turku-Rasteista, jotka nekin ovat alun perin Turun Suunnistajien alulle pistämä 1970-luvulla. TalviRasteilla on niilläkin kuntosuunnistettu jo vuodesta 1997.

TalviRasteille pääsee siis kirmaamaan lauantaisin. Maastoon voi lähteä klo 11–12, karttoja myydään klo 10.45 alkaen. Ratavaihtoehtoja on neljä: 2, 3, 4 ja 6 km. Käytössä on tuttu Emit-leimaus. Maastot on valittu pääosin sen verran ”urbaanisti”, että paksummankin lumikerroksen kohdalle satuttua etenemistä helpottavia kulku-uria ja maastopohjaa löytyy tekemisen mielekkyyden kannalta riittävästi.

Tule mukaan kuntoilemaan ja suunnistamaan kohti Louna-Jukolaa tai vaihtoehtoisesti vain virkistymään ja nauttimaan talvisesta luonnosta!

TalviRastit

Kuva: Paimion Rastin kuvapankki.

Kuva: Paimion Rastin kuvapankki.

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit