Poimintoja kilpailukutsusta

Joulukuun alussa julkaistun Jukolan viestin kutsun on varmasti moni lukenut läpi tiheälläkin kammalla. Listasimme tähän tiivistettynä ja muistin virkistykseksi kutsusta muutamia huomion arvoisia pointteja – sekä uutta että vanhastaan tuttua.

  • Kilpailukeskus sijaitsee Paimion liikenneturvallisuuskeskuksessa aivan E18-moottoritien läheisyydessä. Se avataan perjantaina 12.6.2015 klo 10.
  • Venlojen viesti on kokonaismatkaltaan historian kolmanneksi pisin ja Jukolan viesti viidenneksi pisin. Jukolan viestin pisin osuus on totutusta ankkuriosuudesta poiketen jo kolmas osuus (15,7 km). Kaikilla osuuksilla on viitoitettua reittiä vähintään 1200 metriä. Nuorimmat sallitut kilpailijat ovat vuonna 2000 syntyneet eli vuoden 2015 aikana 15 vuotta täyttävät.
  • Joukkueella on oltava vähintään kolme eri Emit-korttia. Samaa korttia ei voi käyttää eri joukkueissa samassa viestissä, sen sijaan eri viesteissä samaa korttia voi käyttää. Tarvittavien vuokrakorttien määrä on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Ensimmäisen ”kynnys” viesteihin ilmoittautumiselle on keskiviikkona 4.2., johon mennessä ilmoittautumismaksu on edullisempi kuin siitä eteenpäin. Joukkueiden juoksujärjestykset molempiin viesteihin voi ilmoittaa internetissä ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin tunnuslukua käyttäen, kuitenkin viimeistään perjantaina 12.6. klo 18.00.
  • Totuttuun tapaan piikkareiden käyttö on kaikilla osuuksilla kielletty, sen sijaan nastarit on sallittu.
  • Majoitukseen on tarjolla sekä 10 m x 10 m kokoisia telttapaikkoja että valmiiksi pystytettyjä, lämmittämättömiä majoitustelttoja. Teltan tarkan sijainnin voi valita heti varausta tehdessä karttapalvelussa: dimtent.jukola.com.
  • Niin kutsutulta tuulisuoja-alueelta voi varata pelkän paikan lisäksi myös valmiiksi pystytetyn avoimen katosmaisen teltan.
  • Henkilöautojen pysäköintimaksulipun voi lunastaa jo etukäteen kilpailukeskuksen Jukola-kaupasta. Matkailuajoneuvojen paikat sekä seurabussien pysäköinti on varattava ja lunastettava etukäteen 13.5. mennessä. Moottoripyörien pysäköintiin on oma ilmainen alueensa, ja polkupyörille on pysäköintialue kilpailukeskuksessa.
  • Muiden harjoitusten ohella Jukola-viikonloppuna on mahdollisuus harjoitteluun mallimaastossa aivan kilpailukeskuksen läheisyydessä. Karttoja tähän myydään Jukolan infossa ja Jukola-kaupassa.
  • Kaikki maksut liittyen osanottoon, majoitukseen ja pysäköintiin suoritetaan nyt ensi kertaa suoraan ilmoittautumisen ja varausten yhteydessä verkkopalvelussa.

Tervetuloa Louna-Jukolaan – Jokainen on voittaja!

Jos tulet matkailuajoneuvolla, muista varata ja lunastaa paikkasi viimeistään 13.5. Kuva: Pekka Kinnala.

Jos tulet matkailuajoneuvolla, muista varata ja lunastaa paikkasi viimeistään 13.5. Kuva: Pekka Kinnala.

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit