Multiprint valmistaa Louna-Jukolan ”tärkeimmät työkalut”

Yksi Louna-Jukolan yhteistyökumppaneista on alun perin turkulainen paino-, tulostus- ja tallennealan yritys Multiprint Oy. Yrityksen pääkonttori sijaitsee edelleen Turussa, mutta yrityksellä on jo 30 toimipistettä 15 Suomen kaupungissa.

Multiprintin myynti- ja markkinointijohtaja Marita Björkbom-Ristimäki naurahtaa, että eihän tällaista tilaisuutta voinut ohittaa: kun maailman suurin viestisuunnistustapahtuma järjestetään Varsinais-Suomessa, tottahan varsinaissuomalainen Multiprint on tukijoukoissa! Vakavammin puhuen hän toteaa, että Jukolan ja Venlojen viesti tapahtumana ja Louna-Jukolan arvot ovat Multiprintin väelle tärkeitä jo senkin takia, että henkilökunnassa on paljon ulkoilmaihmisiä.

– On hienoa olla mukana tukemassa tapahtumaa, jossa tuhansia eri-ikäisiä ihmisiä yhdistää ulkoilu, metsä ja luonto ja jossa maailman kovimmat huiput kohtaavat kuntosuunnistajat, toteaa Björkbom-Ristimäki.

Multiprint on erittäin oleellisessa osassa Louna-Jukolaa: siellä nimittäin painetaan Venlojen ja Jukolan viestien kartat. Tämä työ vaatii ehdotonta virheettömyyttä laadussa ja tarkkuudessa. Karttojen lisäksi Multiprint tekee tapahtumaan monenlaisia painotuotteita, kuten tauluja, kylttejä, isoja banderolleja ja laitamainoksia. Nämä pyritään painamaan valmiiksi keväällä hyvissä ajoin ennen Jukola-viikonloppua.

Multiprint on tehnyt vastaavia painotöitä suunnistajille aikaisemminkin, muun muassa Turku Sprint -tapahtumiin. Björkbom-Ristimäki kehuu, että suunnistajien kanssa on kiva tehdä yhteistyötä. Turku Sprintien myötä Multiprintissä on totuttu siihen, että välillä yhteistyö on nopeatempoista ja isojakin banderolleja tehdään lyhyellä varoitusajalla.

– Niin aikaisemmissa tapahtumissa kuin Louna-Jukolankin tiimoilta yhteistyö on sujunut moitteettomasti. Suunnistajien kanssa tapahtumia järjestetään hauskalla otteella hyvässä hengessä, mutta toimeksiannot ovat selkeitä, jämäkkiä ja vaateliaitakin. Arvostan tätä, sillä näin saadaan aikaiseksi hyvä lopputulos, Björkbom-Ristimäki ylistää yhteistyötä.

***

Osallistu kartta-aiheiseen kilpailuun Louna-Jukolan somessa ja voita itsellesi Multiprintin urheilukassi!

Multiprintin myyntipäällikkö Jaana Viitanen käsissään ensimmäiset koekappaleet Louna-Jukolan kilpailukartoista.

Multiprintin myyntipäällikkö Jaana Viitanen käsissään ensimmäiset koekappaleet Louna-Jukolan kilpailukartoista.

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit