Multiprint Oy Louna-Jukolan kumppaniksi

Jaakko Hirvonen allekirjoittamassa yhteistyösopimusta yhdessä Louna-Jukolan edustajien kanssa (Erkki Haavisto, vas. ja Janne Virtanen, oik.).

Jaakko Hirvonen allekirjoittamassa yhteistyösopimusta yhdessä Louna-Jukolan edustajien kanssa (Erkki Haavisto, vas. ja Janne Virtanen, oik.).

Multiprint Oy ja Louna-Jukola ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Multiprint Oy on Suomen johtava painotalo, joka tarjoaa laajan valikoiman paino- ja tulostuspalveluita kattavasti ympäri Suomea.

– Haluamme olla mukana tapahtumassa, jolla on pitkä perinne ja terve arvomaailma. Meidän tehtävämme on tuottaa Louna-Jukolaan laadukkaat graafiset tuotteet, kuten kilpailukartta, arvioi Multiprint Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Hirvonen.

– Yhteistyön kautta turvaamme kilpailutapahtuman kannalta välttämättömät paino- ja tulostustuotteet. Saamme kaikki tarvitsemamme tämän alan tuotteet yhdeltä luukulta. Tämä on merkittävä yhteistyösopimus Louna-Jukolalle, hehkuttaa kilpailunjohtaja Janne Virtanen.

Yhteistyösopimuksen myötä Multiprint Oy on Louna-Jukolan sopimustoimittaja tapahtuman kaikissa graafisissa tuotteissa. Multiprint Oy on osuusisäntä Jukolan viestin osuudella ja näkyy merkittävästi tapahtuman aikana. Lisäksi yhteistyöstä on sovittu Polulla Louna-Jukolaan 2014–2015. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että Multiprint Oy on pääyhteistyökumppani elokuussa 2014 järjestettävissä Turku Sprintissä ja Esi-Jukolassa.

Lisätiedot:

Multiprint Oy, myynti- ja markkinointijohtaja Marita Björkbom-Ristimäki, puh. 0306 667 014

Louna-Jukola 2015, kilpailunjohtaja Janne Virtanen, puh. 040 583 6950

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit