Louna-Jukolan talkootiedote 2/2014

TERVETULOA ”LOUNA-JUKOLA ESITTÄYTYY” TILAISUUTEEN 11.11.2014 KLO 18.00 PAIMIOSSA

Nyt päästään alkuun konkreettisissa valmistelutöissä. Tule mukaan Louna-Jukola esittäytyy -tilaisuuteen Paimion kaupungintalon auditorioon, Vistantie 18, Paimio. Talkoolaisille lähetetään tarkempi kutsu myöhemmin. Varaa nyt jo ajankohta kalenteriisi ja houkuttele uusiakin talkoolaisia tilaisuuteen mukaan.

TYÖNJAKO ETENEE, OSA TYÖNJAOISTA TEHDÄÄN VASTA KEVÄÄLLÄ

Vähän yli kuukausi on jo vierähtänyt ensimmäisen Louna-Jukolan talkootiedotteen ilmestymisestä. Talkootöiden jakaminen on jo myös päässyt jonkin verran alkuun. Älä hätäile, vaikka tietoa omasta tehtävästä talkoissa ei olisi vielä tullutkaan – ilmoittautuneiden joukkoa kontaktoidaan pikku hiljaa ja monet työnjaot ovat ajankohtaisiakin vasta kevättalven puolella tai toukokuun alkupuolella. Olemme erittäin iloisia, että olet jo ilmoittautunut rekisteriin, varaasi lasketaan paljon ensi kevättä ja varsinaista tapahtumaviikonloppua ajatellen! Ole siis hyvin kuulolla ja seuraa tiedottamista, asiaan palataan, vaikka vielä ei olisi mitään kuulunutkaan!

Nyt on tärkeää, että ensisijainen talkootyön toiveesi on Lyytissä ajantasalla, sillä sen pohjalta tehdään ensimmäinen työnjako. Jos et ole vielä ilmoittanut toivetta, niin käytkö nyt heti lisäämässä sen tämän viestin ”muokkaa tietojasi” -linkin kautta, se helpottaa talkootyön suunnittelua. Jos esität useampia toiveita ja ajankäyttömahdollisuutesi on laaja, niin voit saada kutsun useammassa vaiheessa erilaisiin talkoisiin pitkin vuotta.
*

KERRO KAVEREILLE JA TUTUILLE JUKOLA-TALKOISTA, 400 TALKOOLAISEN MÄÄRÄ LÄHESTYY!

Olet jo itse päättänyt osallistua ainutlaatuisiin Jukola-talkoisiin: olisiko sinulla joku tuttu tai ystävä, jonka voisit houkutella mukaan? Suuria toimintoja ovat erityisesti ravintolapalvelut ja liikenteen ohjaus. Myös kenttä- ja huoltotoiminnot sekä varsinainen kilpailutoiminto vaativat suuren määrän tekijöitä. Kun saamme 400 talkoolaista rekisteriin, pidämme ilmoittautuneiden kesken arpajaiset ja arvomme kolmelle onnekkaalle voittajalle Jukola-tuotteita. Toivottavasti tämä merkkipaalu tulee pian…

TOIMISTOVALIOKUNTA ESITTÄYTYY

Toimistovaliokunnan puheenjohtajana toimii Louna-Jukolan pääsihteeri Eero-Antti Lonka, joka aloitti kokopäiväisenä Jukola-työntekijänä syyskuun alussa. Hän on alkanut organisoida valiokunnan vastuualueisiin kuuluvia tekemisiä apunaan Riikka Kivelä (varapj.), Mirja Huhtinen (kilpailu- ja yleisinfon toiminnot), Helena Reponen (joukkuemateriaalit), Terttu Koskinen (majoitus), Henna Reponen (vuokra-emit), Arto Aakula (maksuliikenne) ja Irma Hyvärinen (työvoima ja talkoolaiset). Kilpailunjohtaja Janne Virtanen katsoo ison kokonaisuuden ja koordinaation perään kaikkien valiokuntien osalta.
Toimistovaliokunnan tehtävät ovat myös kiinnostaneet talkoisiin ilmoittautujia siinä määrin jo tässä vaiheessa, että uskomme tämän vastuualueen töiden tulevan erinomaisesti hoidetuiksi.  Koossa on jo nyt erittäin monipuolista kielitaitoa, tapahtumajärjestelyjen kokemusta ja valtavasti intoa palvella kilpailijoita, yleisöä ja talkoolaisia parhaalla mahdollisella tavalla!  Ilmoittautuneille saattaa löytyä myös muuta talkoohommaa ennen kisaviikonloppua muilta vastuualueilta esitettyjen toiveiden mukaisesti.

SEURAAVA TIEDOTE ILMESTYY MARRASKUUUN LOPULLA

Hyvää syksyä!

Irma Hyvärinen,  toimitsijapäällikkö

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit