Kick-Off Weekend tarjoaa suunnistuksen iloa koko suunnistuskansalle – huipuista aloittelijoihin

Lounapolku-projekti on tapahtumakokonaisuus, joka kuljettaa suunnistuksen ystäviä kohti ensi kesäkuuta ja polun huipentumaa, Louna-Jukolaa. Lounapolku tarjoaa useita mahdollisuuksia tutustua suunnistukseen ja samalla harjoitteluun vaikkapa juuri Jukolan viestiä varten.

Elokuun alussa 2.-3.8. Kick-Off Weekend  polkaisee käyntiin ensi kesän Louna-Jukola-odotuksen. Kick-Off Weekendin tapahtumat järjestetään Turussa ja Paimiossa. Lauantaina Turku Sprint kilpaillaan Raunistulan alueella aivan keskustan kupeessa. Kansallisen kilpalun ohella eliittisarjat ovat Huippuliigan kolmas osakilpailu ja samalla maailmanranking-kilpailu, jota voi seurata lisäksi TV2:lla suorassa tv-lähetyksessä. Turku Sprintin yhteydessä pääsee myös kuntosuunnistamaan klo 15.30–17.30.

Sunnuntaina nostatetaan Jukola-fiilistä Paimion Kevolan maastoissa, jolloin vuorossa on Esi-Jukola. Kolmihenkiset viestijoukkueet kilpailevat 11 eri sarjassa nuorimmista lapsista veteraaneihin. Kunto- ja harrastesuunnistajille on tarjolla omat kolmen osuuden Lounapolku-viestisarjansa sekä lisäksi henkilökohtaiset Lounapolku Solo -sarjat 4 km ja 6 km radoilla. Tämä on oiva paikka tutustua ensi kesän Jukola-maastotyyppiin, kokea sähäkkää viestisuunnistustunnelmaa. Esi-Jukola tarjoaa myös kilpailijoille oivan harjoituksen kohti syksyn SM-kilpailuja.

Tervetuloa polulle kohti Louna-Jukolaa!

Kuva: Ilkka Seppä

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit