Louna-Jukolan ensimmäinen kisalehti ilmestynyt!

Tänään keskiviikkona ilmestyneen Turun Sanomien välissä varsinaissuomalaiset sekä muut lehden tilaajat saivat vastaanottaa suunnistuksen ilosanomaa Louna-Jukolan kisalehden muodossa. Louna-Jukola tuo suunnistavan maailman Varsinais-Suomeen, joten kisalehdellä halusimme muistuttaa myös alueen yrittäjiä, majoittajia, talkoolaisia, kuntoilijoita ja asukkaita ensi kesän suurtapahtumasta.

Louna-Jukolan järjestelyoikeudet myönnettiin marraskuussa 2008, joten valmisteluja on tehty kiihtyvällä vauhdilla useiden vuosien ajan. Tapahtuman ydin, kilpailukartta ja -radat, ovat olleet jo pitkään viimeistelyä vaille valmiina. Tavoitteenamme on järjestää kaikkien aikojen paras Jukola-tapahtuma ja samalla rikkoa osanottoennätykset niin Venlojen kuin Jukolan viestissäkin.

”Odotettavissa on jopa 18 000 osanottajaa sekä useita kymmeniä tuhansia yleisönä”, arvioi kilpailunjohtaja Janne Virtanen.

Kisalehdessä kerromme myös tarkemmin Lounapolku-projektistamme. Lounapolku kuljettaa suunnistuskansaa erilaisten tapahtumien kautta kohti päätepistettään, Louna-Jukolaa. Lounapolku-tapahtumakokonaisuuden avaa Kick-Off Weekend tulevana viikonloppuna. Suunnistuskilpailujen, -harjoitusten ja suunnistuskoulujen lisäksi järjestämme 1.11.2014 Lounapolkujuoksun, joka tarjoaa maastojuoksua iltahämärissä Luolavuoren maastoissa.

Lehdestä voit lisäksi lukea maa- ja metsätalousministeri Petteri Orpon suunnistusharrastuksesta ja ensi kesän Jukola-koitoksesta. Orpolle liikunta ja suunnistusharrastus ovat vastapainoa kiireiselle ministerin työlle. Hän kokoaa Louna-Jukolaan oman joukkueensa poliitikoilla, yhteiskunnallisilla vaikuttajilla ja julkisuuden henkilöillä maustettuna. Jännityksellä jäämme odottamaan julkkisjoukkueen muodostumista.

Lehden lopusta löytyy myös tietoa siitä, miten Louna-Jukolaan voi ilmoittautua talkoolaiseksi. Kaikki osaaminen ja hartiavoimat ovat tervetulleita. Suunnistustaustaa ei tarvitse olla – kaikille tekijöille löytyy varmasti mielenkiintoista tekemistä!

TS:n Louna-Jukola-kisalehti

 

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit