Louna-Jukolaan nousee Intersport Hansan 1000 neliön kisamyymälä

Louna-Jukola on jo nyt vahvasti mukana yhteistyökumppani Intersport Hansan arjessa Turun keskustassa. Kauppias Harri Juslén suunnittelee kesäkuisia kuvioita ja miettii samalla, mitä tuotteita lähes tuhannen neliön kisamyymälä voisi tarjota tapahtumassa pyörähtäville.

– Olemme Varsinais-Suomen suurin urheilukauppa. Valikoimamme on todella laaja erityisesti juoksu- ja fitness-maailmassa. Haluamme näyttää myös Louna-Jukolassa monipuolisuutemme ja tuoda Jukola-kansalle huipputarjouksia. Tässä vaiheessa varmistuneita yhteistyökumppaneitamme tapahtumassa ovat Salomon, Asics, Inov-8, Suunto, Helly Hansen, Halti, Merrell, Brooks ja McKinley, kertoo Juslén.

Kauppias arvelee ennätysvauhdissa olevan Louna-Jukolan houkuttelevan tapahtumaan uutta potentiaalista asiakaskuntaa. Lounapolku-yhteistyö on tuonut myymälään uusia asiakkaita eri paikkakunnilta, kuten Salosta, Paimiosta ja muualta Varsinais-Suomesta.

– Lähiseuduilla on valtavat määrät suunnistusta harrastavia. Erilaisissa kuntorastitapahtumissa on suunnistuskauden aikana tuhansia ja taas tuhansia kävijöitä. Mekin olemme jo aloittaneet tapahtumiin jalkautumisen. Tarjoamme muun muassa mahdollisuuden Salomon- ja Inov-8-maastojuoksukenkien testaamiseen.

Harri Juslén kehuu Louna-Jukolan järjestäjien, Paimion Rastin ja Turun Suunnistajien, kanssa kitkattomasti sujunutta yhteistyötä. Se ei ole pelkkää yhteismarkkinointia ja kaikkien toimijoiden näkyvyyden varmistamista. Se on myös aitoa toimintaa rakkaan lajin hyväksi.

– Viikolla 14 alkavat Intersport-Jukolakoulut ovat mainio lähestymisväylä Louna-Jukolaan. Aikuisille tarkoitettuja suunnistuskouluja jatketaan vuoden 2016 loppuun asti, sillä laji ansaitsee huomiota vielä Jukolan jälkeenkin, Juslén hymyilee.

***

Ilmoittaudu Intersport-Jukolakouluun ja voita itsellesi Petzl XP 2 -lamppu! Lue lisää Louna-Jukolan Facebookista, Twitteristä tai Instagramista!

Intersport Hansan kauppias Harri Juslén kädessään suunnistukseen erinomaisesti soveltuva Inov-8-kenkä. Kuva: Liisa Käiväräinen.

Intersport Hansan kauppias Harri Juslén kädessään suunnistukseen erinomaisesti soveltuva Inov-8-kenkä. Kuva: Liisa Käiväräinen.

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit