Louna-Jukola Kick-Off Weekend – Turku Sprint ja Esi-Jukola 2.-3.8.2014

Kuopio-Jukola on suunnistettu ja Louna-Jukolalle on luovutettu Jukola-lippu. Seuraava tapahtuma polulla Louna-Jukolaan on Kick-Off Weekend elokuun alussa Turun seudulla. Lauantaina 2.8. kilpaillaan Turun keskustan kupeessa Turku Sprint monipuolisessa sprinttimaastossa. Ratoihin tuovat vaihtelua korttelit, koulualueet ja puistot. Kansallisissa sarjoissa suunnistetaan runsaspolkuisissa metsämaastoissa. Kilpailu on samalla World Ranking Event sekä Huippuliigan kolmas osakilpailu. Turun Suunnistajien 60-vuotisjuhlakilpailussa voi testata taitojaan ennen syksyn SM-sprinttiä sekä seurata huippusuunnistajien kilpasuorituksia.

Sunnuntaina 3.8. suunnistusväki siirtyy Paimioon Esi-Jukolaan. Kolmihenkisille viestijoukkueille on tarjolla 12 eri sarjaa rastireitti-ikäisistä veteraanisarjoihin. Kevätyön viestin tapaan kunto- ja harrastesuunnistajille on oma Lounapolku-sarjansa. Kisamaasto tarjoaa loistavan mahdollisuuden Louna-Jukolan tyyppimaastoon tutustumiseen ja toimii samalla hyvänä aloituspotkuna kohti syksyn SM-viestejä.

Lounapolku-sivusto tiedottaa suunnistajia ajankohtaisista tapahtumista matkalla kohti Louna-Jukolaa. Tavoitteena on saada myös uusia innostuneita suunnistuksen harrastajia. Järjestävien seurojen Paimion Rastin ja Turun Suunnistajien suunnistuskoulut ja kuntosuunnistustapahtumat tarjoavat hyviä mahdollisuuksia tutustua lajiin. Tavoitteena on saada lähialueelta 77 harrastajajoukkuetta kesän 2015 Louna-Jukolaan. Samalla pyritään vaikuttamaan ihmisten liikkumiseen niin, että harrastaminen jatkuisi myös Louna-Jukolan jälkeen.

Esitapahtumien lisäksi Lounapolku-sivuilta saa tietoa erilaisista treenipaketeista ja majoitusmahdollisuuksista tapahtumien yhteydessä. Kannattaa siis tutustua sivuston sisältöön, jota täydennetään Lounapolun edetessä.

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit