Kilpailuohjeet julkistettu

Louna-Jukola on jo niin lähellä, että on korkea aika julkaista kilpailuohjeet. Ohjeet ovat nyt nähtävillä täällä.

Tässä muutama huomionarvoinen poiminta kilpailuohjeista:

  • Juoksujärjestykset tulee ilmoittaa molempiin viesteihin pe 12.6.2015 klo 18.00 mennessä. Tämän jälkeen pakottavasta syystä johtuvat muutokset ilmoitetaan kilpailuinfoon viimeistään tuntia ennen kyseisen viestin lähtöä.
  • Joukkuemateriaali on noudettavissa kilpailuinfosta pe 12.6 klo 10.00–22.00 sekä la 13.6 klo 8.00–22.00. Edellytyksenä materiaalin saamiselle on, että kaikki maksut on maksettu ja juoksujärjestykset on ilmoitettu.
  • Joukkueella on oltava vähintään kolme Emit-korttia. Samaa korttia ei saa käyttää peräkkäisillä osuuksilla eikä eri joukkueissa samassa viestissä.
  • Piikkareiden käyttö kilpailussa on kielletty ja johtaa koko joukkueen hylkäämiseen. Suunnistukseen tarkoitettujen nastareiden käyttö on sallittu.
  • Kilpailussa on kolme eri viimeistä rastia. Selvitä etukäteen kilpailuohjeista, mikä näistä on oman osuutesi viimeinen rasti!
  • Varakarttapiste sijaitsee K-viitoituksen varrella. Vaihtopuomin toimitsija ilmoittaa puuttuvasta kartasta radiopuhelimitse varakarttapisteelle, joten osuudelleen lähtevä kilpailija pääsee matkaan saman tien.
  • Molemmissa viesteissä Emit-sisäänkirjaukseen on saavuttava viimeistään 20 minuuttia ennen lähtöä.

Kilpailuohjeissa on paljon muutakin tärkeää, joten erityisesti jos olet Jukolan ensikertalainen, kannattaa ohjeet lukea hyvissä ajoin ajatuksella läpi!

Kuva: Valtteri Vallittu / Jämsä-Jukola 2013.

Kuva: Valtteri Vallittu / Jämsä-Jukola 2013.

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit