Jukolatiimin seitsemäs viestinviejä löytynyt

Julkisuuden henkilöistä koostuva suunnistusjoukkue Jukolatiimi2015 sai lähtölaukauksen hyväntekeväisyysprojektiinsa viime viikolla järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Samalla hetkellä julistettiin sosiaalisessa mediassa kampanja joukkueen seitsemännen ”veljeksen” rekrytoinniksi.

Kampanja keräsi paljon hyviä ehdotuksia, ja niiden joukosta löytyi myös tiimin puuttuva palanen. Haasteeseen tarttui muusikko Kim Herold, joka pistää kevään ja kesän aikana oman panoksensa peliin osallistumalla Jukolatiimin mukana Louna-Jukolaan keräten samalla varoja hyväntekeväisyyteen.

Hyväntekeväisyyden ohella Jukolatiimin yhtenä tavoitteena on osoittaa suunnistuksen monipuolisuus liikuntamuotona ja sopivuus ”koko kansan lajiksi”. Ehdotusten joukosta pyrittiin valitsemaan tiimiin henkilö mahdollisimman muista poikkeavalla taustalla, mikä osaltaan vaikutti osallistumispyynnön tekemiseen juuri Heroldille.

– Suunnistusmuistoni kouluajoilta liittyvät siihen, että eksyin aina. Tämä on minulle mukava haaste. Isäkin on aina sanonut, että minun pitäisi olla enemmän metsässä, joten nyt sitten mennään metsään ja kunnolla. Tulee varmasti ikimuistoinen kokemus! tarinoi Herold.

Herold täydentää entuudestaan vahvaa tiimiä, johon kuuluvat urheilu- ja mediapersoona Aleksi Valavuori, urheilutoimittaja Kaj Kunnas, juontaja-jalkapalloilija Lassi Hurskainen, kansanedustaja-juontaja Jaana Pelkonen, fitness-urheilija Oona Tolppanen ja hiihtäjä Krista Pärmäkoski. Tiimi on sitoutunut projektiin ja täysillä mukana haastamassa yrityksiä mukaan lahjoittamaan varoja lasten ja nuorten vammaisliikunnan hyväksi.

Tiimin henkisenä johtajana ja omien sanojensa mukaan cheerleaderinä toimiva suunnistaja Minna Kauppi oli iloinen kuullessaan Heroldin valinnasta.

– Loistavaa, että saadaan vähän rokkihenkeä tiimiin. Hauska nähdä, miten kovaan kuntoon lavalla riehuminen on siivittänyt Kimin, veistelee Kauppi.

Jukolatiimin matkaa kohti Louna-Jukolan yötä voi seurata Twitterissä (#jukolatiimi) sekä Jukolatiimin web-sivuilla. Sivuilta löytyvät myös ohjeet yrityksille lahjoitusten antamiseen.

Kim Herold on Jukolatiimin seitsemäs jäsen.

Kim Herold on Jukolatiimin seitsemäs jäsen.

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit