Jukolan valmistelut – missä mennään?

Talven selkä on taittumaisillaan, ja Louna-Jukolaan on aikaa enää rapiat 20 viikkoa. Lounaisessa Suomessa talven sääolosuhteet ovat muuttuneet todella vauhdikkaasti laidasta laitaan. Räntää, pakkasta, lunta, vettä ja liukasta on ollut vaihtelevasti ohjelmassa päivästä toiseen. Vaikka kunnon talvea vielä riittää pitkälle, on Jukolan valiokunnissa katse jo vankasti kohti kesäkuuta. Tässä pieni katsaus tämän hetken tilanteeseen.

Kartta- ja ratavaliokunta on saanut radat jo viimeisten fiksausten jälkeen valmiiksi, ja karttojen koepaino on vuorossa ensi kuun puolella. Kun rastipukitkin ovat jo metsässä, pitää kartat enää tarkistaa, personoida, lajitella, pussittaa… Tähän tärkeään työhön panostetaan seuraavat kuukaudet. Ja laadusta ei sitten tingitä!

Kenttä- ja huoltovaliokunta ennakoi mahdollista kovaa talvea, joten telttapaikat ovat olleet jo pitkään merkittyinä maastoon. Ensimmäistä kertaa Jukolan telttapaikat voi varata sähköisesti. Vinkki: osassa paikoista on myös ilta-aurinkonäkymä! Muu aluerakentaminen käynnistyy lähiaikoina ja kiihtyy kevään myötä.

Toimistovaliokunta on saanut mukaan jo yli 600 innokasta talkoolaista. Vielä mahtuu siis mukaan omalla työpanoksellaan varmistamaan, että Louna-Jukola on ainutlaatuinen liikuntaelämys! Juuri tällä hetkellä haetaan erityisesti järjestyksenvalvojia, johon kelpoisuuteen oikeuttava kurssi alkaa Paimiossa helmikuussa. Hae itsellesi järjestyksenvalvojan pätevyys, josta on helposti hyötyä Jukolan lisäksi muuallakin!

Louna-Jukolan toimisto odottelee joukkueiden ilmoittautumisia. Tällä hetkellä ilmoittautuneita joukkueita on yhteensä jo 545. Yllättäen ilmoittautumiset jakautuvat melko tasan Jukolan ja Venlojen välillä: Jukola-tiimejä on 318, Venloja puolestaan 227. Ensimmäinen, edullisempi ilmoittautumiskynnyshän umpeutuu keskiviikkona 4.2. Ilmoita siis joukkueesi vaikka heti!

Kevään lähestyessä katsastamme tilannetta myös kisaorganisaation muiden valiokuntien ja toimintojen osalta.

Kenttä- ja huoltovaliokunta vastasi mm. kiertävän Jukola-materiaalin vastaanotosta viime keväänä. Kovin kauas tavara ei varastostaan päädy, sillä Louna-Jukolan kilpailukeskus rakentuu kuvan vasempaan laitaan heti moottoritien taakse. Kuva: Jari Virtanen.

Kenttä- ja huoltovaliokunta vastasi mm. kiertävän Jukola-materiaalin vastaanotosta viime kesänä. Kovin kauas tavara ei varastostaan päädy, sillä Louna-Jukolan kilpailukeskus rakentuu kuvan vasempaan laitaan heti moottoritien taakse. Kuva: Jari Virtanen.

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit