Ilmoittautuminen auki perjantaina 5.12.

Louna-Jukola astuu konkreettisen askeleen lähemmäksi perjantaina 5.12., kun ilmoittautuminen Jukolan ja Venlojen viesteihin avataan klo 12.00. Kilpailukutsu julkaistaan niin ikään perjantaina. Kutsusta löytyy perinteiseen tapaan mm. osuuspituudet ja ihanneajat pohjaksi joukkueiden muodostukselle ja tietenkin talvikauden spekulaatioille.

Moni asia ja käytäntö on Louna-Jukolassa tuttu aiemmilta vuosilta, mutta muutama uutuuskin mukaan mahtuu. Pääsihteeri Eero-Antti Lonka nostaa esiin kolme pointtia.

– Majoitustelttapaikan tarkan sijainnin voi valita heti varausta tehdessä karttapalvelussa samaan tapaan kuin vaikkapa elokuvateatterin istumapaikat. Niin sanotulta tuulisuoja-alueelta voi nyt varata myös järjestäjien valmiiksi pystyttämän katosmaisen avoimen teltan. Lisäksi kaikki maksut suoritetaan nyt ensimmäistä kertaa suoraan ilmoittautumisen ja varausten yhteydessä verkkopalvelussa, kertoo Lonka.

Kilpailukutsu julkaistaan Louna-Jukolan verkkosivuilla ennen ilmoittautumisjärjestelmän avaamista. Kutsusta löytyy lisätietoa myös edellä mainituista uutuuksista.

Mikä joukkue saakaan epävirallisen kunnian ilmoittautua Louna-Jukolaan ensimmäisenä?

Majoitusteltan paikan voi nyt varata yhdellä klikkauksella. Kuva: Ilkka Seppä.

Majoitusteltan paikan voi nyt varata yhdellä klikkauksella. Kuva: Ilkka Seppä.

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit