500 päivää Louna-Jukolaan – Lounapolku-projekti käynnistyy

Louna-Jukolaan on enää 500 päivää. Vaikka välissä on vielä tulevan kesän Jukolan Viesti Kuopion Vehmersalmella, Louna-Jukolan suunnitelmat ovat jo pitkällä.

— Meillä on edessämme tiivis puolentoista vuoden projekti Polku Louna-Jukolaan, toteaa Louna-Jukolan viestintäpäällikkö Janne Salmi. Polun päätapahtumana ja maalina on luonnollisesti Louna-Jukola, mutta jo kuluvan vuoden aikana järjestetään useita esitapahtumia.

Suunnistuksen superpääsiäinen 2014Keväällä Turun seudulla käydään Suunnistuksen Superpääsiäinen, joka sisältää mm. perinteiset huippusuunnistustapahtumat Kevätyönviestin Sauvossa ja Silja-Rastit Paimiossa. Elokuun alussa kilpaillaan suunnistuksen Huippuliigaan kuuluva Turku Sprint Turussa ja Esi-Jukola Paimiossa peräkkäisinä päivinä. Molemmat tapahtumaviikonloput tuovat Turun seudulle satoja suunnistajia ympäri Suomea, Silja-Rasteilla rikottaneen jälleen 2000 kilpailijan raja.

Lounapolku-sivusto kerää yhteen polun tapahtumat ja antaa harjoitusvinkkejä

Viidensadan päivän lähtölaskenta konkretisoituu Lounapolku-projektin ja uuden nettisivuston kautta.
— Keräämme helmikuun alussa aukeavalle lounapolku.fi -sivulle harjoitusvinkkejä ja esimerkkejä suunnistustaidon ja fyysisen kunnon kehittämiseen. Tämän lisäksi lounapolku-sivu kerää yhteen kaikki tärkeimmät tapahtumat ja harjoitusmahdollisuudet polulla kohti Louna-Jukolaa, kertoo viestintäpäällikkö Janne Salmi.

Suunnistuksesta kiinnostuneille harrastajille ja ryhmille tarjolla on syksystä alkaen Louna-Jukola-suunnistuskouluja. Turun seudun kuntorastit kuuluvat luonnollisesti myös Lounapolun tarjontaan.

— Nyt on aloittelevillakin suunnistuksen harrastajilla oiva mahdollisuus asettaa vaikkapa oman kaveri- tai työporukan tavoitteeksi Louna-Jukola, kannustaa kilpailunjohtaja Janne Virtanen.

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit