20 000 kisamakkaraa ja muut Louna-Jukolan eväät

Louna-Jukolan kilpailukeskuksessa valmistellaan jo kovaa vauhtia ruokailutiloja kilpailijoille ja kisavieraille. Kisakeskukseen pystytetään 40 metrin mittainen ruokailuteltta, jossa on 18 jakelulinjaa.

Louna-Jukolan ravintolavastaava Mikko Mannonen kertoo, että valmisteluissa ollaan tällä hetkellä jopa etuajassa ja että h-hetkeä kohti mennään luottavaisin mielin.

– Toki vielä on paljon tehtävää, mutta uskon, että Jukolan koittaessa kaikki on ravintolapuolella kunnossa, Mannonen toteaa.

Mannonen kertoo, että ravintolassa on tarjolla seitsemän eri ruokalajia: puuro, aamupalapaketti, broileripasta, kasvispasta, jauhelihapihvi ja perunamuusi, kasvispihvi ja perunamuusi sekä lihakeitto. Ruokaa on tilattu yhteensä 15 000 kiloa, joten kaikille pitäisi riittää. Kisamakkaroita on varattu 20 000 ja kahvia keitetään 40 000 kupillista.

– Kahvinkeitosta ei ihan mokkamastereilla selvitä, Mannonen naureskelee.

Yksi tärkeimmistä ravintolavaliokunnankin yhteistyökumppaneista on suurten ihmismäärien muonittamisen konkari Puolustusvoimat. Mannosen mukaan Puolustusvoimat toimittaa paikalle kenttäkeittiöitä, kylmäkontteja, telttoja ja suurkeittiövälineitä.

HK Scan puolestaan on tärkeä yhteistyökumppani aterioiden toimittajana. Jukolan kylän ruokahuoltoa pyörittää noin 300 talkoolaista.

Mikko Mannonen toivottaa suunnistusväen tervetulleeksi Louna-Jukolan ravintolaan.

– Ravintola aukesi kisakeskusta rakentavalle talkooväelle jo torstaina 4.6. Maksavat asiakkaat ovat tervetulleita Jukola-viikonlopun perjantaina 12.6. heti aamusta lähtien. Täydessä valmiudessa olemme perjantaina iltapäivällä – ja siitä se hulina sitten alkaa.

Louna-Jukolan ruokalistan löydät täältä.

Ruokahuollon tunnelmia Paimion Jukolassa vuonna 1993. Kuva: Paimion Kamerakerho.

Ruokahuollon tunnelmia Paimion Jukolassa vuonna 1993. Kuva: Paimion Kamerakerho.

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit