Yleistä

Valio-Jukola suunnistetaan Vantaalla 2012!

Valio-Jukola kutsuu kaikki suunnistuksen ystävät Vantaalle Hakunilan Urheilupuistoon 16.-17.6.2012. Vuoden 2012 Jukolan viestin sijainti pääkaupunkiseudulla on harvinainen. Näin lähellä Helsingin keskustaa Jukolan viesti on järjestetty viimeksi vuonna 1949, jolloin viestivoitosta kilpailtiin ensimmäisen kerran.

Kilpailukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kehä 3 ja Lahdenväylän lähistöllä. Urheilupuiston alue on  toiminut monen suurtapahtuman näyttämönä ja paikka tarjoaa hienon ympäristön niin kilpailuun osallistuville kuin sitä seuraamaan saapuvalla yleisöllekin.

Vantaan Hakunilassa suunnistettava Valio-Jukola on järjestyksessään 64. Jukolan viesti. Venlojen viestin voitosta kisataanValio-Jukolassa 35. kerran. Luvassa on 15 000 suunnistajan huippukoitos, jossa toisistaan mittaa ottavat niin maailman parhaat suunnistajat kuin kaikentasoiset kuntosuunnistusjoukkueet. Vaikka kilpailukeskus sijaitsee lähellä asutuskeskusta, suunnistuksellisista haasteista ei tarvitse tinkiä. Nopeavauhtisen urheilupuiston ulkopuolella Sotungin ja Sipoonkorven vaativat maastot tarjoavat upeita suunnistuskokemuksia. Kokeneiden ratamestarien tekemät radat varmistavat luvassa olevan makoisan suunnistuspähkinän purtavaksi.

Valio-Jukola tarjoaa unohtumattoman suunnistuselämyksen Helsingin tuntumassa niin kilpailijoille kuin paikalle saapuvalle yleisölle. Toivotamme suunnistajat ja suunnistuksen ystävät tervetulleiksi mukaan Valio-Jukolaan 2012.