Kilpailuinfo

Vuoden 2012 Jukolan viesti sijaitsee keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla, Vantaalla. Kilpailukeskus rakentuu monen urheilukilpailun päänäyttämönä toimineeseen Hakunilan Urheilupuistoon. Valio-Jukolaan on helppo tulla niin junalla, bussilla, laivalla, omalla autolla tai vaikka lentäen. Matkaa Tikkurilan juna-asemalle on vain seitsemän kilometriä, lentokentälle 12 kilometriä ja satamaan noin 20 kilometriä. Lisäksi Lahdenväylän ja Kehä 3:n läheisyys mahdollistavat sujuvan saapumisen eri puolelta Suomea.

Kilpailukeskus on helposti saavutettavissa myös julkisilla liikennevälineillä. Hakunilaan pääsee paikallisbussilla esimerkiksi Helsingin keskustasta ja lukuisilla bussilijoilla eri puolilta Vantaata. Lisätietoa paikallislinjoista: www. hsl.fi ja www.reittiopas.fi.

Maasto

Vaikka Valio-Jukolan kilpailukeskus sijaitsee lähellä asutuskeskuksia, suunnistuksellisista haasteista ei ole tingitty. Sotungin ja Sipoonkorven vaativat maastot tarjoavat upeita suunnistuskokemuksia ja kokeneiden ratamestarien tekemät radat varmistavat tulossa olevan taas kerran haastavan suunnistuskilpailun.

Ensi kertaa Jukolan tai Venlojen viestiin?

Katso ohjeita

Harjoituskieltoalue

Valio-Jukola 2012 harjoiuskieltoalue

Valio-Jukola 2012 harjoiuskieltoalue