Vantaalaisille oppia Salpa-Jukolasta

Vuoden 2011 Jukolan viesti juostaan tulevana viikonloppuna, 18.-19.6. Virolahdella. Valio-Jukolan järjestelyorganisaatio on tiedostanut, että Salpa-Jukola on oiva paikka hakea oppia vuoden 2012 Jukolaa varten. Parhaiten kun oppii tekemällä ja kaikkea ei tälläkään kertaa tarvitse keksiä tyhjästä. Vuoden 2012 järjestäjäseurojen Pihkaniskojen ja Keravan Urheilijoiden jäsenet ovatkin hyvin edustettuna Virolahdella, sillä suuri osa seuralaisista on talkoolaisena toteuttamassa myös vuoden 2011 Jukolaa.

Myös Vantaan kaupunki halusi hakea oppia Salpa-Jukolasta. Keskiviikkona tehdyllä tutustumismatkalla Haminaan ja Salpa-Jukolan kenraaliharjoituksiin oli mukana runsaan tusinan verran Vantaan virkamiehistöä sekä työntekijäkaartia. Kokemus oli varmasti valaiseva ja antoi paljon virikkeitä tulevan Jukolan järjestelyihin.

Vantaan kaupunki on vahvasti mukana toteuttamassa Valio-Jukolaa. Jo nyt Hakunilan urheilupuiston alueella tehdään runsaasti kunnostus ja parannustöitä, jotta alue on valmis vuoden päästä ottamaan vastaan reilun 40 000 ihmisen massan.

Seuraa Salpa-Jukolaa 18.-19.6. internetissä ja Ylen kanavilla.

 

« Takaisin