Valio-Jukola oli Vantaan vuoden 2012 urheiluteko

Valio-Jukola palkittiin 1.2.2013 järjestetyssä Vantaan Urheilugaalassa. Palkinnon ottivat vastaan kilpailunjohtaja Vekko Kostiainen, kilpailun varajohtaja Vesa Lehtomäki ja kilpailun pääsihteeri Päivi Luoma.

Kiitospuheessaan Päivi Luoma totesi, että   Valio-Jukola oli upea osoitus mahdollisuuksista ja kyvystä järjestää Vantaalla kansainvälisesti kiinnostavia urheilutapahtumia.

– Hakunilan urheilupuisto ja Sipoonkorpi tarjosivat poikkeuksellisen hienot puitteet viestin järjestämiseen. Mukana oli paljon Jukolan ensikertalaisia kaveri- ja työporukoissa, jotka nauttivat varmasti elämyksellisestä ja ainutlaatuisesta kokemuksesta, arvioi Luoma. Hienointa Valio-Jukolan tekemisessä oli hyvä henki seurojen ja toimitsijoiden kesken sekä yhteistyö Vantaan kaupungin kanssa.

Vantaalaisseura Pihkaniskojen ja Keravan Urheilijoiden järjestämän viestin onnistumisesta vastasi noin 1 800 toimitsijaa, joille kertyi kaikkiaan 100 000 talkootyötuntia.

– Teimme yhdessä hienon, unohtumattoman ja suurimman vapaaehtoisvoimin järjestettävän urheilutapahtuman maailmassa, toteaa kilpailunjohtaja Veikko Kostiainen viestin loppuyhteenvedossa.

« Takaisin