Valio-Jukola 2012 esillä kirjastoissa ja tapahtumissa

Kesäkuussa Hakunilan urheilupuistossa Vantaalla suunnistettavan Valio-Jukolan valmistelut etenevät vauhdilla. Mukana on jo 700 vapaaehtoista toimitsijaa, mutta mukaan mahtuu vielä. Kaikkiaan vapaaehtoisia toimitsijoita tarvitaan 1 800.

”Onnistunut ja mieleenpainuva Valio-Jukola ei synny ilman hyviä tekijöitä.”, sanoo Valio-Jukolan toimitsijapäällikkö Mari Hämäläinen. ” Läheskään kaikissa toimitsijatehtävissä ei tarvita suunnistustaustaa tai suunnistusosaamista. Tärkeintä on motivaatio, positiivinen asenne, palveluhenkisyys ja halu tehdä yhdessä onnistunut tapahtuma.”

”Toimitsijoita tarvitaan valmistelutehtäviin, kilpailukeskuksen rakentamiseen, itse kilpailutapahtumaan ja purkutehtäviin. Esimerkkeinä tehtävistä ovat ravintola-, kahvila- ja grillitoimitsijat (ei vaadita
hygieniapassia), liikenteenohjaus, juomarastilla juomien jako suunnistajille, vaihtoon tulevan suunnistajan ohjaaminen oikean kartan kohdalle, järjestyksenvalvojana toimiminen, kilpailukeskuksen rakenteiden rakentaminen ja ensiapu. Erityisesti järjestyksenvalvojakortillisille on kova kysyntä.”

Toimitsijat saavat ikimuistoisen kokemuksen ja mahtavan tunnelman lisäksi toimitsija-asuna T-paidan ja lippiksen tai huivin sekä ruokailun. Tikkurilan asemalta hyvät kulkuyhteydet Hakunilan urheilupuistoon.

Ilmoittaudu mukaan kirjastoissa ja tapahtumissa

Toimitsijatehtäviin voi ilmoittautua ja niistä voi kysyä lisää seuraavissa tapahtumissa: 17.2. Tikkurilan kirjasto, Vantaa (klo 14 -18), 18.2. Laurea Showroom, Kampin ostoskeskus, Helsinki (klo 12 – 16), 24.2. Myyrmäen kirjasto, Vantaa (klo 14 – 18), 25.-26.2. Finlandia-hiihto, Lahti ja 3.-4.2. GoExpo-messut, Helsinki. Toimitsijaksi voi ilmoittautua myös osoitteessa www.jukola.com/2012/toimitsijat.

”Vapaaehtoisten toimitsijoiden mukaantulon syyt vaihtelevat. Moni on ollut aikaisemmin mukana kilpailijana tai katsojana, ja haluaa nyt olla mukana järjestelyissä. Osaa motivoivat Jukolan viestin perinteet ja ainutlaatuisuus sekä yhdessä tekemisen ilo. Myös Vantaata ja vantaalaisuutta halutaan tuoda esiin. Ammattilaiset puolestaan hakevat kokemuksia suurtapahtuman järjestämisestä.”, sanoo Mari Hämäläinen. ”Moni myös suosittelee mukaantuloa ystävilleen, sillä näin lähellä pääkaupunkiseutua Jukolan viestiä tuskin lähivuosina kisataan.”

Valio-Jukola on vuoden suurin urheilutapahtuma Vantaalla. Se on osallistujamäärältään suurin aikuisliikuntatapahtuma Suomessa. Kilpailijoita odotetaan mukaan 17 000, ja kaikkiaan tapahtumaan 50 000 – 70 000 kävijää.

« Takaisin