Lähes 600 talkoolaista mukana toimitsijainfossa

Toimitsijainfossa tulevat talkoolaiset pääsivät tutustumaan Valio-Jukolan kilpailukeskukseen. Kuva: Riitta Ketola

Valio-Jukolan ensimmäinen toimitsijainfo keräsi lähes 600 henkilöä Sotungin lukion tiloihin. Tilaisuudessa tulevan suurtapahtuman toimitsijat näkivät järjestäjäorganisaation ja saivat kuulla ajankohtaisia ja talkoolaisia koskevia asioita. Yhteisen tilaisuuden jälkeen toimitsijat pääsivät tutustumaan tarkemmin työtehtäviinsä ja tapaamaan tulevan kesän talkootovereitaan. Innostus ja halu olla mukana tekemässä maailman suurinta suunnistusviestiä tuntuivat kauas.

– Jukolan järjestämiseksi tarvitaan 100 000 talkootyötuntia. Ilman teitä toimitsijoita Jukolan järjestäminen ei olisi mahdollista. Puitteet alkavat olla kunnossa ja järjestelyt tehty. Pian on aika ryhtyä tositoimiin, kilpailun varajohtaja Vesa Lehtomäki kannusti toimitsijoita.

Tällä hetkellä Jukolan toimitsijarekisteriin on ilmoittautunut lähes 1200 toimitsijaa. Tilanne on hyvä, mutta talkoolaisia tarvitaan vielä lisää, jotta työmäärät eivät kasvaisi kellään liian suuriksi. Rekrytointi jatkuukin lähes kisaviikonloppuun asti eli mukaan voi ilmoittautua vaikka heti. Talkoolaisille järjestetään vielä myös toinen koulutustilaisuus kesäkuun alussa ja Toimitsijamäärän toivotaan kasvaneen vielä muutamilla sadoilla innokkailla Jukolan rakennustalkoiden alkaessa kesäkuun alkupuolella.

Vantaa suurella panostuksella mukana

Tilaisuudessa oli mukana myös isäntäkunta Vantaan edustaja liikuntatoimen johtaja Veli-Matti Kallislahti.

– Jukolan viesti on loistava tilaisuus osoittaa vantaalaista osaamista. Jukolan viesti sai alkunsa Vantaalta ja toivottavasti Jukolan henki jää näiden kisojen myötä pysyvästi tänne. Tehdään tästä kaikkien aikojen paras Jukola, Kallislahti innosti toimitsijajoukkoa.

Vantaan kaupunki on vahvasti mukana tukemassa Valio-Jukolan järjestelyjä ja kaupungin tuki onkin ollut järjestäjäseuroille korvaamatonta.

« Takaisin