Valio-Jukola oli vuoden 2012 PR-teko

Valio-Jukola palkittiin Suunnistusliiton vuoden parhaat -juhlagaalassa vuoden PR-tekona. Vuoden PR-teko on palkinto, joka jaetaan vuosittain taholle tai henkilölle, joka on onnistuneesti nostanut suunnistusta esiin mediassa. Palkinto on myönnetty aikaisemmin mm. Minna Kaupille ja Norjan Suunnistusliitolle.

Palkinnon perusteluina oli muun muassa, että Pihkaniskojen ja Keravan Urheilijoiden järjestämä Valio-Jukola onnistui kaikin puolin erinomaisesti: radat olivat huippuluokkaa, viestissä tehtiin osanottoennätys, näkyvyys pääkaupunkiseudulla oli hyvä ja tv-lähetykset onnistuivat.

Palkinto luovutettiin kilpailunjohtajalle Veikko Kostiaiselle ja varakilpailunjohtajalle Vesa Lehtomäelle lauantaina Vuokatissa.

– Tavoitteenamme oli tehdä näyttävä tapahtuma, joka markkinoi suunnistusta ja tuo uusia harrastajia lajin pariin. Lisäksi tavoitteena oli elvyttää talkooperinnettä pääkaupunkiseudulla. Palkinto on suuri kiitos Valio-Jukolan järjestäneille seuroille, sillä se kertoo, että olemme onnistuneet tavoitteissamme, varakilpailunjohtaja Vesa Lehtomäki kommentoi.

Valio-Jukola järjestettiin kesäkuussa 2012 Vantaalla. Kyseessä oli 35. Venlojen viesti ja 64. Jukolan viesti. Järjestelyistä vastasi Keravan Urheilijat ja Pihkaniskat Vantaalta. www.jukola.com/2012.

« Takaisin