Pasi Ikonen ja muita suunnistuksen kärkinimiä mukana Esi-Jukolassa

MM-hopealle suunnistanut Pasi Ikonen ja joukko kotimaisen Huippuliigan kärkinimiä lähtevät tutustumaan Valio-Jukolan maastotyyppeihin tämän vuoden Esi-Jukolassa. Sipoon Viirilässä järjestettävään kilpailuun osallistuu yhteensä lähes 600 suunnistajaa. Miesten pääsarjassa on yli sata osanottajaa. Ikosta haastamaan lähtevät mm. Olli-Pekka Koistinen, Tuomas Tervo, Vesa Taanila sekä Jani ja Jonne Lakanen.

Naisten sarjassa ykkösnimi on Suunnistusliiton rankia johtava Inga Dambe.  Dambe voitti mm. Fin5-suunnsitusviikon kokonaiskilpailun Lohjalla heinäkuussa. Esi-Jukolassa mukana ovat myös Sofia Haajanen ja Maija Sianoja, jotka ovat tällä kaudella menestyneet mukavasti ja sijoittuvat rankipisteillään 20 parhaan naisen joukkoon. Myös Helsingin Suunnistajien Anu Åkermanin suoritusta kannattaa seurata.

Kilpailun lähtöajat julkaistaan torstaine Esi-Jukolan nettisivuilla http://www.pihkaniskat.fi/kisat/esijukola/index.htm

Pihkaniskat ja Keravan Urheilijat järjestävät Esi-Jukolan, kansallisen henkilökohtaisen suunnistuskilpailun Sipoon Viirilässä lauantaina 10.9.2011. Ensimmäiset lähdöt ovat klo 11. Opastus kilpailukeskukseen on  Lahdentieltä (tie140) Kuninkaanmäen risteyksestä ja Korso-Nikkilä-tieltä (tie 1521) Myraksen risteyksestä. Ajoaika molemmista paikoista pysäköintiin 5-10 minuuttia. Pysäköinnistä on kävelymatkaa kilpailukeskukseen 1, 2 km. Viirilän pientaloalueella ei ole pysäköintimahdollisuutta eikä myöskään kilpailukeskuksessa.

Maastoihin voit tutustua myös kuntosuunnistuksessa klo 12 alkaen. Tarjolla on 3 ja 5 kilometrin radat. Hinta 7 euroa.

« Takaisin