Kuka voittaa Jukolan viestin? Tee oma veikkaus

Nyt on aika hakea lisäjännitystä Jukolan viestiin Veikkauksen vedoista. Jukola-vedot on syytä jättää sisään Veikkauksen myyntipaikassa ennen kisapaikalle tuloa, internetissä www.veikkaus.fi tai paikan päällä kännykällä (m.veikkaus.fi),

Voittajaveto. Helpoin ja yksinkertaisin peli on Voittajaveto. Siinä veikataan siis viestin voittajaa. Tuore Tiomila-voittaja ja Jukolan hallitseva mestari Halden SK on ykkössuosikki ennen Kalevan Rastia, Kristiansandia ja Vaajakosken Terää.

Supertripla. Vaikeampi peli kuin Voittajaveto. Supertriplassa pitää veikata kolme ensimmäistä ja vieläpä oikeassa järjestyksessä. Haastavampi vaikeusaste palkitsee oikeaan osuneet isommilla kertoimilla. Voitonmahdollisuudet paranevat, jos pelaat järjestelmän, eli valitset useampia joukkueita samalle sijalle. Haldenista ja Kalevan Rastista on hyvä lähteä liikkeelle, venloissa Haldenista ja Pyrinnöstä..

Päivän Trio. Suomalaisia kiinnostavat paitsi taistelu mitalisijoista, myös kovien kotimaisten joukkueiden edesottamukset terävimmän kärjen takana. Päivän Triossa on valittu joukkueita kolmeen ryhmään, ja veikattavana on kunkin ryhmän paras joukkue.

nsimmäisessä ryhmässä on maailman absoluuttinen kärki, mutta toisen ja kolmannen pelikohteena hyviä suomalaisjoukkueita, jotka eivät välttämättä aivan riitä Haldenin ja KR:n kyydissä. Esimerkiksi Rykmentin, Parman, Pyrinnön ja TuMen edesottamuksia seurataan runsailla silmäpareilla.

Pitkäveto Pitkävedossa pelaaja pääsee valitsemaan kahdesta joukkueesta, eli lyömään vetoa kumpi sijoittuu paremmin. Joukkueilla on kiinteät kertoimet, eivätkä ne muutu pelaamishetken jälkeen. Suunnistuskohteita sisältäviin Pitkävetoriveihin on valittava vähintään kaksi (ja enintään kymmenen) kohdetta, suunnistuksesta tai jostakin muusta urheilusta. Iso osa muun urheilun tarjonnasta on pelattavissa myös yksittäiskohteina.

Jukolassa Kalevan Rasti – Halden SK on varmasti kiinnostavin taistelupari, ja todennäköisyyksien näkökulmasta hyvin tasainen. Kertoimet tulevat siis olemaan hyvin lähellä toisiaan; yleisesti ottaen: iso suosikki, pieni kerroin – ennakkoon heikompi, suuri kerroin.

« Takaisin