Kolmatta kertaa Jukolassa

ww.jukoJoukkueettaan SK Väärät pois Venlaan ilmoittamassa olleet Anna Heikka ja Sara Väihkönen osallistuvat Jukolaan kolmatta kertaa. Nuoret naiset ovat matkanneet Vantaalle Oulusta SK Pohjantähden bussin kyydissä. Anna ja hänen perheensä ovat suunnistaneet aina. Anna ja Sara kertovat olevansa varsinaisesti pesäpalloilijoita, mutta suunnistuskin on heidän mielestään hauskaa puuhaa. Jukolaan iloisia oululaisia vetää hyvä tunnelma.

– Joukkueemme SK Väärät pois tavoitteena on parantaa edellisen vuoden sijoitusta, joka oli 941.  Viime hetken valmistautumiseen kuuluu kisakampausten teko ja kynsien lakkaus, Anna ja Sara kertovat nauraen.

Monenlaisia Venla-joukkueita

Venlat valmistautuvat lähtöön. Joukkueiden nimissä on huumoriakin. Ihanat Naiset Metsässä taitavat lukea myös kirjoja. Nimet Kässäkerho, Marjanpoimijat, Suksisiskot ja Sienestäjät viittaavat siihen, että naiset harrastavat muutakin kuin metsässä juoksemista.

Mutta mitä viestii nimi Huitojat? Tai Kilon Kyllikit? Ai niin, ovat tietysti kilolaisia. Onkohan sieltä myös miesten Kilon Miekka? Pitkät Hoikat Blondit vaikuttaa selvältä, ulkonäkömainontaa

Valio-Jukola/Laura Walden/Aila Alarotu

« Takaisin