Jukolan viestin sanoma Suomalaisen Työn Liitolle

Jukolan viestin sanoman vastaanotti Suomalaisen Työn Liiton Pekka Tsupari.

Jukolan viestin sanoma osoitettiin tänä vuonna Avainlippu-tunnuksesta tiedetyn Suomalaisen Työn Liitolle. Sanoman luki Jukolan viestin voittajajoukueen Kalevan Rastin ankkuri Fabian Hertner heti maaliin tulon jälkeen.

Viestin vastaanotti Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Pekka Tsupari.

– Minulla on ilo ottaa viesti vastaan kotikaupungissani Vantaalla järjestettävässä Valio-Jukolassa. Me satavuotiaassa Suomalaisen Työn Liitossa arvostamme Valio-Jukolan suunnistajien valintaa kuljettaa viestiä kesäyössä vaativissa jylhien kallioiden ja tiheiden kuusikkojen sävyttämässä Sipoonkorven maastossa. Suunnistus on kunnon ja järjen tasapainoiseen käyttöön perustuva seikkailu luonnossa. Suunnistus on ahkeruutta, oivalluksia, onnistumisia, sinnikkyyttä, kovaa työtä ja uskoa omiin kykyihin. Suunnistajan motivaatio ja usko omiin taitoihin lähtee siitä, että haluaa kehittyä ja olla parempi kuin ennen.

– Jukolan viesti tarjoaa yhteisöllisyyttä parhaimmillaan. Samaa yhteen hiileen puhaltamisen tärkeyttä me Suomalaisen Työn Liitossa olemme suomalaisille viestineet läpi Suomen historian ylä- ja alamäkien. Suunnistajilla ja Suomalaisen Työn Liiton toiminnalla on samat päämärät: Työ ja ahkeruus voittaa edessä olevat haasteet.Otan viestin kiitollisena vastaan ja toivotan jatkuvaa menestystä Jukolan viestille!, Tsupari kommentoi puheenvuorossaan.

Lue lisää Valio-Jukolasta: www.jukola.com/2012

———————-

JUKOLAN VIESTIN SANOMA 2012

Kansalliskirjailijamme Aleksis Kiven kertomus seitsenpäisen Jukolan veljessarjan vaiheista sisältää monia sanontoja ja lausahduksia, jotka ovat jääneet elämään suomalaisten keskusteluissa. Yksi näistä on Jukolan Juhanin oppimisvaikeuksissaan mainitsema: ”Ahkeruushan kovan onnenkin voittaa.”

Me Valio-Jukolan suunnistajat ymmärrämme ahkeruuden ja kovan työn merkityksen, sillä lajimme vaatii aimo annoksen sinnikkyyttä ja uskoa omiin kykyihin. Olemmekin valinneet Jukolan sanoman vastaanottajaksi Avainlippu-tuotteestaan tutun Suomalaisen Työn Liiton, joka viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhliaan.

Läpi kesäyön vaativissa jylhien kallioiden ja tiheiden kuusikkojen sävyttämässä Sipoonkorven maastossa kuljettamamme viesti tuokoon kunnioituksemme sille työlle, jota Suomalaisen Työn Liitto tekee kotimaisen työn ja tuotannon arvostamiseksi.

Vantaalla 17. kesäkuuta 2012

Valio-Jukolan suunnistajat

« Takaisin