Jukola-tietoa jaettiin Vantaalla

Jukolan järjestäjien perinteinen Jukola-kokous järjestettiin Vantaalla Tikkurilan lukiossa lauantaina 12.11.2011. Jukola-kokous on vuosittain järjetettävä tiedonsiirtoon keskittyvä tapaaminen, jossa nimen mukaisesti viestin järjestelyvastuun saaneet tahot vaihtavat tietoa ja osaamista viestin järjestelyistä. Jukola-kokouksessa tapahtuva  tiedonsiirto on yksi syy siihen, miksi Jukolan viestin järjestäjät onnistuvat vuosi toisensa jälkeen Suomen suurimman aikuisten harrasteliikuntatapahtuman järjestämisessä. Yhteinen kokouspäivä mahdollistaa, että hyvät käytännöt saadaan siirrettyä eteenpäin ja tulevilla järjestäjillä on käytössään kaikki käsillä oleva tieto vieläkin paremman tapahtuman järjestämiseksi.

Tänä vuonna Tikkurilan lukioon oli kokoontunut suuri joukko Jukolan viestin kanssa tekemisissä olevia henkilöitä. Paikalle oli saapunut väkeä Vantaan lisäksi niin Haminasta, Jämsästä, Kuopiosta kuin Paimiosta. Tilaisuuden avasi Valio-Jukola 2012:sta kilpailunjohtaja Veikko Kostiainen, jonka jälkeen vuorossa oli isäntäkunta Vantaan sekä Keravan tervehdys. Kaupunkien ja taustaorganisaation puheenvuorojen jälkeen siirryttiin itse asiaan, tiedon vaihtamiseen. Salpa-Jukolan järjestäjät kertoivat kokemuksiaan omasta kilpailusta ja sen onnistumisesta. Vehkalahdelta katse käännettiin kohti ensi vuotta, kun vuoden 2012 Jukolan kilpailunjohtaja esitteli Valio-Jukolan järjestelyjen etenemistä. Kokouksessa esittäytyivät myös tulevien vuosien Jukola-järjestäjät.

Yhteiskokouksen jälkeen alkoi pienryhmätyöskentely, jonka tavoitteena oli vaihtaa yksityiskohtaisempaa tietoa järjestelyn kannalta olennaisista toiminnoista. Keskustelu kävi eri ryhmissä kiivaana ja hyvät käytänteet ja vinkin parantamiskohteista siirrettiin tulevien vuosien vastuuhenkilöille. Tilaisuus oli antoisa ja sen pohjalta voi uskoa, että taas ensi vuonna Vantaalla järjestetään kaikkien aikojen paras Jukolan viesti.

« Takaisin