Yhteistyökumppanit

Osuusisännät

 

HK Ruokatalo valmistaa ja markkinoi sian-, naudan- ja siipikarjanlihaa, lihavalmisteita ja valmisruokia. Valikoimiin kuuluvat mm. kuluttajapakattu liha, makkarat, leikkeleet ja valmiit ruoka-annokset. HK Ruokatalo Oy:n tuotemerkit Suomessa ovat HK ja Kariniemen. Yhtiö kuuluu HKScan-konserniin.

 

 

 

Vehmaan PK-Puu oy on vuonna 1994 perustettu perheyritys. Työllistämme tällä hetkellä 6-8 henkilöä. Olemme puu- ja rakennustarvikkeita valmistava ja jälleenmyyvä erikoisliike. Toimitamme tavarat työmaallenne perustustarvikkeista aina viimeiseen puuttuvaan listaan asti. Toimipisteemme sijaitsee Vehmaalla Lounais-Suomessa. 

 

  

Tiileri-tehtaat on kolmen nykyaikaisen tehtaan kokonaisuus. Jokaisella tehtaalla on oma tiilivalikoima ja palveluorganisaatio. Tiileri toimii valtakunnallisesti. Sen myyntiorganisaatio, kolme tehdasta, kolme myyntivarastoa, neljä myyntikonttoria ja jälleenmyyjät kautta maan palvelevat arkkitehdeistä grillin tekijään nopeasti ja joustavasti.

 

 

 

TS-Yhtymä on varsinaissuomalainen viestintäkonserni, jonka päätoimialat ovat kustannustoiminta sekä viestintä- ja painopalvelut. Konsernin emoyhtiö on TS-Yhtymä Oy. Emoyhtiön päätuote on Lounais-Suomen ykköslehti ja Suomen kolmanneksi suurin seitsenpäiväinen sanomalehti, Turun Sanomat.

 

 

 

Vehmaan kunta on perustettu vuonna 1869, se sijaitsee Vakka-Suomen pienoismaakunnan sydämessä, naapurikuntinaan Laitila, Mynämäki, Taivassalo ja Uusikaupunki. Kunnan alueella on runsaasti järviä, sekä osa kunnasta rajoittuu mereen.

 

 

 

 

LVI-työ Iso-Kouvola Oy on talotekniikka-alan yritys, joka tarjoaa asiakkaille ammattitaitoista putkiasennusta tuntityönä tai urakalla. Suoritamme putkiasennuksia niin saneeraus- kuin uudiskohteissa. Toimipaikkamme sijaitsee Mynämäellä, Varsinais-Suomessa. Yritys työllistää 10 henkilöä.

 

 

Laitilan Leipä on moderni ja samalla hyvin perinteikäs leipomo, joka vaalii korkeaa laatua ja luontaisia raaka-aineita. Laitilan Leipä on nostanut kotileivonnaiset aivan uuteen ulottuvuuteen.