Live-tulokset:

Vahvalla joukkuehengellä voittoon ja kakkoseksi

Sekä Venlojen Viestin ykkösjoukkue Halden SK että kakkoseksi tullut Tampereen Pyrintö hehkuttivat kilpailun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa joukkueittensa hyvää henkeä.

 Joukkuehengellä voittoon

”Tämä kilpailu voitettiin joukkuehengen voimalla. Sitä paitsi meillä on keskenämme tosi hauskaa”, totesi Halden SK:n ankkuri Mari Fasting. ”Meillä oli tosi hyvä tsemppi päällä”, vahvisti voittojoukkueen kolmannen osuuden juossut Anni-Maija Fincke.

Voittajajoukkueessa juoksivat Sabine Hauswirth, Hollie Orr, Anni-Maija Fincke sekä Mari Fasting.

Voittajajoukkueessa juoksivat Sabine Hauswirth, Hollie Orr, Anni-Maija Fincke sekä Mari Fasting.

Kaakkois-Norjasta, aivan Ruotsin rajalta tuleva Halden SK on menestynyt Jukolassa hyvin. Vuonna 1891 perustettu seura on voittanut Venlojen viestin nyt viidesti ja on siten Venlojen maratontilaston ykkönen. Tänään toiseksi tullut Tampereen Pyrintö pitää hallussaan maratontilaston kakkossijaa neljällä Venla-voitollaan.

Kaveriporukalla kakkoseksi

Pyrinnön joukkue on täysin tamperelainen ja sen jäsenet ovat aloittaneet suunnistuksen kotikaupungissaan alle kouluikäisinä. ”Kavereiden kanssa voitetty kakkostila merkitsee tosi paljon” tiivisti ankkuriosuuden juossut Saila Kinni, ja jatkoi: ”Oli niin hienoa nähdä kaverit sillalla odottamassa!”

Venlat_Pyrinto

Tampereen Pyrinnön joukkueessa juoksivat Lotta Karhola, Sonja Kyrölä, Venla Harju ja Saila Kinni.

 

« Takaisin

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat