Live-resultat

Till seger med stark laganda

Både Venla- kavlens vinnare Halden SK och tvåan Tampereen Pyrintö berättade i presskonferensen att de är glada över den goda atmosfären i sina lag.

Med laganda till seger

”Vi vann den här tävlingen med lagandan. Dessutom hade vi jätteroligt tillsammans”, sade Halden SKs ankare Mari Fasting. “Vi hade jättebra driv”, bekräftade också Anni-Maija Fincke som sprang lagets tredje deletapp.

Voittajajoukkueessa juoksivat Sabine Hauswirth, Hollie Orr, Anni-Maija Fincke sekä Mari Fasting.

I vinnarlaget sprang Sabine Hauswirth, Hollie Orr, Anni-Maija Fincke och Mari Fasting.

Halden SK som kommer från Sydost-Norge, alldeles nära svenska gränsen, har haft framgång i Jukola. Laget som är grundat år 1891 har vunnit Venla-kavlen nu fem gånger och är därmed den första i maratontabell över Jukolakavlen. Tampereen Pyrintö som var den andra i dag är på den andra platsen i maratontabellen med sina fyra Venla seger.

Med kompislaget till den andra platsen

Medlemmar i Tampereen Pyrintö har börjat orientera i sin hemstad redan som barn. ”Den andra platsen betyder väldigt mycket för oss” sammanfattade Saila Kinni som var ankare i laget och fortsatte: ” Det var så fint att se kompisar på bryggan som väntade på mig!”

Venlat_Pyrinto

I Tampereen Pyrintö sprang Lotta Karhola, Sonja Kyrölä, Venla Harju ja Saila Kinni.

 

« Tillbaka

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt