Live-tulokset:

Harjoittelu

KEVÄT 2016

Käytössä on samat maastot ja kartat kuin syksyllä 2015. Lappee-Jukolan mallisuunnistuskartta, kartantekijä Rauno Asikainen, valmistuu kesäkuussa 2016. Kartta on tulostekartta 1:10 000, A4 kokoa. Kartalla on rastit ja maastossa rasteilla on rastiliput, emit-leimasimet sekä heijastimet. Kartta ja maasto on käytettävissä pe 17.6.2016 alkaen.

Kevään harjoituksissa on mahdollisuus majoittua entisellä maatalousoppilaitoksella, Lappeen Puistossa jossa on 3 h huoneita sekä luokkatiloja joissa sängyt. Alueella on myös hyvin varusteltuja metsästysmajoja ja seurojentaloja joissa lattiamajoituspaikkoja. Osassa ruoanlaittomahdollisuus. Ennakkoon varaamalla voi Lappeen Puistossa ruokailla leirien aikana. Aamu- ja iltapala 7 € / kpl / hlö ja lounas sekä päivällinen 10 € / kpl / hlö.

Katso myös yksityisten tarjoamat majoitukset.

 

Harjoituskartat

1.    TANI

Kartantekijä Rauno Asikainen 2015, tulostekartta 1:10 000, A4 kokoa. Maasto sijaitsee aivan Lappee-Jukola maaston länsipuolella.  Maastossa voi kilpailla kesäkuun lopulla Rinkelirasteilla, joka toimii samalla yhtenä Lappee-Jukolan esikisana. Kisan jälkeen maasto vapautuu harjoituskäyttöön. Maasto on pääosin samantyyppinen Jukolan maaston kanssa. Kartalla on rastit ja maastossa rastiliput.

Tani

 

2.    NORONMÄET

Kartantekijä Rauno Asikainen 2015, tulostekartta 1:10 000, A4 kokoa. Maasto sijaitsee Lappee-Jukolan maaston länsipuolella, TANI-Karttaan rajoittuen. Maastossa voi kilpailla kesäkuun lopulla Rinkelirasteilla, jonka jälkeen maasto vapautuu harjoituskäyttöön. Maasto on pääosin samantyyppinen Jukolan maaston kanssa. Kartalla on rastit ja maastossa rastiliput.

Noronmäet

 

3.    MONOLA

Kartantekijä Rauno Asikainen 2015, tulostekartta 1:10 000, A4 kokoa. Maasto sijaitsee aivan Lappee-Jukolan kilpailukeskuksen ja -maaston vieressä, sen itäpuolella.  Maasto on käytössä 12.9. alkaen. Alueella on helppokulkuista kangasaluetta mutta myös mäkialueita löytyy. Maasto on osin samantyyppinen Jukolan maaston kanssa. Kartalla on rastit ja maastossa rastiliput varustettuna heijastimin.

Monola

 

4.    SYVÄLAMPI

Kartantekijä Markku Pietikäinen 2015, tulostekartta 1:10 000, A4 kokoa. Maasto sijaitsee Lappee-Jukolan maaston lounaispuolella. Maasto on käytössä syyskuusta 2015 alkaen. Alueen maasto tyyppi on osin täysin samantyyppinen Jukolan maaston kanssa. Kartalla on rastit ja maastossa rastiliput.

Syvälampi

 

5.    SÄÄMÄLÄ

Kartantekijä Markku Pietikäinen 2015, tulostekartta 1:10 000, A4 kokoa. Maasto sijaitsee Lappee-Jukolan maaston eteläpuolella SYVÄLAMPI -kartan vieressä. Maasto on käytössä syyskuusta 2015 alkaen. Maasto on osin samantyyppinen Jukolan maaston kanssa. Kartalla on rastit ja maastossa rastiliput varustettuna heijastimin.

Säämälä

 

Harjoituskarttojen sijainti

Jokaisella kartalla on merkitty aloitus- / pysäköintipiste, joka on merkitty myös alla olevaan yleiskarttaan. Kulku harjoituskartoille tapahtuu yleisiä teitä pitkin. Pihojen läpi kulkeminen ja harjoituskieltoalueen tiestön käyttö on kielletty.

Klikkaa suuremmaksi...

Klikkaa suuremmaksi…

 

Hinnat ja varaaminen

Kaikki harjoituskartat ovat huippuluokan Grano- tulosteita. Hinta 7 € / kpl. Karttoja saa rastipisteillä tai puhtaana. Postitus 5 € / tilaus.

Kartat tilataan Lappee-Jukolan toimistolta. Harjoitusviikonloppujen majoitukset ja ruokailut, sekä alueen muut majoitusvaihtoehdot varattavissa samasta paikasta.

 

Yhteystiedot:

Tuija Tavia

tuija.tavia@jukola.com

Puh. 044 2387210

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat