Live-tulokset:

Toimitsijatiedote 6 (24.1.2016)

Ajankohtaista

Hyvää alkanutta vuotta! Tehdään tästä mitä parhain Lappee-Jukola vuosi! Tänään H-hetkeen on aikaa enää 146 päivää. Paukkupakkaset hellitti ja on mukava nauttia ulkoillen talvisesta kelistä ja kerätä energiaa tulevaan. Lappee-Jukolan valiokuntien vastuuhenkilöt ovat ahkerasti tehneet kaiken aikaa valmistelevia tehtäviä tapahtuman erinomaisen onnistumisen eteen.

 

Jukolan suojelija

Vuosi alkoi suojelijan kutsumisella. Aleksis Kiven hengessä seitsemän veljeksen ja yhden venlan joukko kävi 11.1. kutsumassa Etelä-Karjalan maakuntajohtaja Matti Viialaisen Lappee-Jukolan suojelijaksi. Suojelijan valinta on yksi tapahtuman perinteistä. Ensimmäinen suojelija nimettiin jo vuonna 1957.

 

Joukkueiden ilmoittautumistilanne

Lappee-Jukolan kilpailukutsu julkaistiin 21.11.2015. Joukkueita on nyt ilmoittautunut Venloihin 325 ja Jukolaan 409. Ensimmäinen ilmoittautumisporras alimmalla osallistumismaksulla päättyy 3.2., seuraava porras on 11.5. ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.6. Ilmoittautuneet joukkueet näet meidän nettisivuilta kohdasta kilpailuinfo – ilmoittautuminen – näytä ilmoittautuneet joukkueet.

 

Kilpailukeskus

Lappee-Jukolan kilpailukeskus sijaitsee vartin ajomatkan päässä Lappeenrannan keskustasta etelään Vaalimaantien ja Pietarin radan risteysalueella, jossa tukialueina toimivat entiset autojen maahantuontikeskus ja maaseutuoppilaitoksen miljöö. Itse kilpailukeskus rakennetaan luonnon keskelle 30 hehtaarin peltoaukealle. Kilpailukeskus on suunniteltu siten, että sekä kilpailijoilla että katsojilla on ennennäkemättömät mahdollisuudet seurata Jukolan ja Venlojen viestejä.

Kilpailukeskus on vielä lumen peitossa, mutta kevään korvalla työt siellä jatkuvat ja erilaisia talkoita on kaikille halukkaille tiedossa.

 

Toimitsijat Lappee-Jukolan tekijöinä

Tervetuloa mukaan kaikki uudet toimitsijat! Tehdään yhdessä rennolla ja hauskalla meiningillä Lappee-Jukolasta mitä parhain tapahtuma.

Haastan kaikki teidät jotka jo olette mukana, rekrytoimaan ystävä- ja tuttavapiiristänne toimitsijoita. Meitä toimitsijoita on nyt 700 ja tarvitaan 1 800. Muistutan, että pelkkä suullinen lupaus osallistumisesta ei riitä vaan jokaisen toimitsijan on ilmoittauduttava toimitsijarekisteriin tehtävien jaon, perehdyttämisen sekä vakuutusturvan vuoksi. Vielä on tilaa kaikissa valiokunnissa. Rekisteröitymällä varhaisessa vaiheessa pääsee valitsemaan mieleisensä tehtävän.

Vapaaehtoiset toimitsijat saavat ainutlaatuisen Jukola-elämyksen lisäksi ruokailut työvuorojen aikana, T-paidan ja lippiksen/buff-huivin. Toimitsijat on lisäksi vakuutettu työvuorojen ajan. Kisa-asun ja lenkkarit voi halutessaan hankkia edulliseen hintaan.

Edullisen kisa-asun hankinta

Lappee-Jukola maksullisen kisa-asun tilaushetki lähestyy. Siitä tulee lähiaikoina oma erillinen tiedote, jossa on ohjeet sovitukseen ja tilaukseen liittyen.

Yhteystietojen päivitys

Mikäli sähköpostiosoitteesi tai muut yhteystietosi muuttuvat, ilmoitathan siitä meille joko ilmoittautumisesi yhteydessä sähköpostiisi tulleen vahvistusviestin kautta ilmoittautumislomakkeella, tai sähköpostitse talkoot.2016@jukola.com, jotta yhteydenpito pysyy ajantasalla.

 

Valiokunnat esittelyssä

Olemme esitelleet näissä tiedotteissa Lappee-Jukolan valiokunnat, millaisia tehtäviä kussakin valiokunnassa on. Näin saat paremmin kuvan tapahtumasta ja eri toimitsijatehtävistä ja löydät sen sinua kiinnostavan tehtävän. Voit lisätä tehtävätoiveesi ilmoittautumislomakkeelle sähköpostiisi tulleen vahvistusviestin kautta. Nyt viimeisenä esittelyvuorossa on

Talous- ja markkinointivaliokunta

Valiokunnan työt alkoivat jo 2012. Silloin aloimme neuvotella ensimmäisiä yhteistyösopimuksia.Tosin jo hakuvaiheessa 2011 olimme hankkineet alueen suurimmilta yrityksiltä ja julkishallinnon eri sektoreilta aiesopimukset Lappee-Jukolan tukemisesta. Pääasiallisena työnä ennakkoon on ollut yhteistyösopimusten teko yritysmaailman kanssa. Kiitos kumppaneiden, alueen yritykset ja julkishallinnon eri tahot ovat lähteneet hyvin tukemaan Lappee-Jukolan rakentumista ja sen myötä tapahtuman erinomaista onnistumista koko maakunnan tapahtumaksi.

Olemme olleet näkyvillä eri tapahtumissa. Nyt lähitulevaisuudessa olemme mukana Lahti 2017 MM-hiihtojen esikisoissa Lahdessa 21.2. ja Lappeenrannan jäähallilla SaiPa-Ässät pelissä 1.3. Kaupunkiimme rantautuneet Ledi-taulut ovat markkinointimme uusimpia muotoja. Helmikuun alusta alkaen näymme niissä koko kevään ajan aina toukokuulle saakka. Unohtamatta myös lehtimainontaa.

Tällä hetkellä iso ja tärkeä asia on mainostilamyynti. Meillä on tarjota asiakkaille screeni- ja aitamainostilaa sekä erilaisia muita elementtejä näkyvyydelle. Jos sinulla on kokemusta/halua tulla mukaan markkinointitiimiin, ota yhteyttä markkinointipäällikkö Harri Kauraseen. Tuo mainostilamyynti on mahdollista, vaikka olisitkin ilmoittautunut eri valiokunnan töihin itse Jukolaan, koska se on tehtävä nyt keväällä ennen tapahtumaa.

Itse Jukolassa valiokunta vastaa ns. Jukola-kaupasta, jossa myydään Jukola-leimalla varustettuja tekstiilejä, käyttöesineitä, muistoesineitä ja ehkäpä jotain paikkakunnan herkkua myös suuhunpantavaksi. Toinen päätehtävistämme on huolehtia omien n. 40 kassapisteen rahahuollosta. Huolehdimme rahankeruusta, kassojen toimivuudesta ja kassatilityksistä.

Jos olet reipas, ulospäin suuntautunut hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva persoona, olet juuri sopiva henkilö Jukola-kauppaan. Jos olet tottunut kassatyöskentelyyn, olet juuri kaipaamamme henkilö. Tarvitsemme tottuneita kassaihmisiä eri myyntipisteisiin.

Tarvitsemme tekijöitä seuraaviin tehtäviin:

  • Jukola-kaupan myyjiä
  • Kassatyöntekijöitä
  • Tekijöitä rahahuollon eri tehtäviin
  • Mainostilamyyjiä

Tule Jukolan tekijäksi iloiseen porukkaamme!

Yhteistyösopimukset kuuluvat Talous- ja Markkinointivaliokunnan vastuulle. Kuvassa SLL:n toimitusjohtaja Mika Ilomäki (vas.), Kaukametsäläiset ry:n puheenjohtaja Juhani Sihvonen, Lappee-Jukolan kilpailunjohtaja Juha Heimala ja markkinointijohtaja Harri Kauranen allekirjoittamassa Lappee-Jukolan järjestelysopimusta elokuussa 2014

Yhteistyösopimukset kuuluvat Talous- ja Markkinointivaliokunnan vastuulle. Kuvassa SLL:n toimitusjohtaja Mika Ilomäki (vas.), Kaukametsäläiset ry:n puheenjohtaja Juhani Sihvonen, Lappee-Jukolan kilpailunjohtaja Juha Heimala ja markkinointijohtaja Harri Kauranen allekirjoittamassa Lappee-Jukolan järjestelysopimusta elokuussa 2014

 

Yksityisten tarjoamat majoitukset

Haluaisitko tarjota asuntosi tai kesämökkisi vuokralle Jukolan ajaksi, tai tiedätkö jonkun joka olisi kiinnostunut. Etelä-Karjalan kylien nettipalveluun Simolan ja lähikylien sivuille kootaan yksityishenkilöiden tarjoamia majoituskohteita. Tällä sivulla voi ilmoittaa, jos on tarjota Jukolan viestin ajalle asuntoa vuokralle. Sivut löytyy netistä kylat.ekarjala.fi/simola/tarjoa-vuokralle-jukolan-ajaksi.

 

Helmikuun tiedotteessa mm. tutustutaan Jukolaan tapahtumana

 

Ulkoillaan ja nautitaan kauniista talvisista maisemista!

Irmeli Lallo
Henkilöstöpäällikkö
talkoot.2016@jukola.com

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat