Pääyhteistyökumppanit

porvoo-200px-trans

Porvoo – tunnelmallisten hetkien kaupunki

Porvoo on Turun jälkeen Suomen vanhin kaupunki ja sijaitsee vain 50 kilometriä Helsingistä itään. Vanha Porvoo ranta-aittoineen on yksi Suomen valokuvatuimmista kansallismaisemista ja matkailijoiden kestosuosikki.

Porvooseen matkailijat tulevat ihastelemaan värikkäitä puutaloja ja kävelemään kapeita mukulakivikatuja pitkin, nauttimaan kahviloiden ja ravintoloiden tarjonnasta, ostoksille suklaakauppoihin ja pikkuputiikkeihin. Moni taas rauhoittuu koko jokilaakson kattavassa Kansallisessa kaupunkipuistossa. Porvoossa ikuistetaan tunnelmallisia hetkiä, joita muistellaan pitkään.

Porvooseen ihastutaan ja tänne palataan aina uudelleen. Moni on rakastunut niin, että on muuttanut asumaan Porvooseen, unelmien kotikaupunkiin, jossa asuu jo yli 50 000 porvoolaista.

 

Lue lisää osoitteessa: porvoo.fi

 

S-market VBO

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag on asiakasomistajien omistama Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla toimiva S-ryhmään kuuluva itsenäinen alueosuuskauppa.

Osuuskauppa harjoittaa päivittäis- ja käyttötavarakauppaa, rautakauppaa, puutarha- ja kukkamyyntiä, liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa sekä ravintolatoimintaa. Osuuskaupalla on toimialueellaan yli 50 toimipaikkaa ja lisäksi sillä on valtakunnallisia ja alueellisia yhteistyökumppaneita. Varuboden-Osla on toimialueellaan merkittävä työnantaja työllistäen noin 1300 oman alansa ammattilaista.

Alueellisuus ja yhteisöllisyys ilmenevät monin tavoin Varuboden-Oslan runsaan 58 000 asiakasomistajan huomioimisessa. Osuustoiminnallisten periaatteiden mukaisesti Varuboden-Osla käyttää liiketoiminnastaan syntyvän liikevoiton alueensa ja asiakasomistajiensa hyväksi. Myös Varuboden-Oslan yhteistyökumppaneiksi on valittu sellaisia yrityksiä, organisaatioita ja tapahtumia, joilla on alueellista merkitystä.

 

Lue lisää osoitteessa: varuboden-osla.fi