Live-tulokset:

Toimitsijatiedote 9 (6.4.2016)

Kevät on tullut ja Lappee-Jukolaan on enää aikaa 73 päivää. Toukokuun alussa alkaa kilpailukeskuksessa rakentaminen ja jatkuu tapahtumaviikolle asti. Talkoisiin tarvitaan meidän kaikkien apua riippumatta valiokunnasta. Talkoista tiedotetaan myöhemmin.

 

Edullisen Jukola-asun hankinta

Lappee-Jukola maksullisen asun tilaushetki on koittanut. Asuja on rajallinen määrä, joten nopeimmat syö hitaammat. Asujen nouto ja maksu kesäkuun alussa, aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Sovitukset: Lappeen Riennon toimistolla, Harapaisentie 7, Lappeenranta

ti 12.4. klo 12-17
ke 13.4. klo 12-17
to 14.4. klo 12-17
ti 19.4. klo 12-17
ke 20.4. klo 12-17
to 21.4. klo 12-17

Jukola-asu on Nonamen erityisesti organisaatioasuksi kehitetty malli, joka on ollut Jukolan virallinen toimitsija-asu viimeisen 10 vuoden aikana 7 kertaa. Väri tummansininen ns. laivastonsininen, takin sivuissa vihreät tehosteet. Malli unisex. Hinta 69 euroa.

Jukola-kengät on merkiltään Inov Roclite 280, joiden hinta-laatusuhde on kohdallaan. Väreinä harmaavioletti ja mustaoranssi. Mallit unisex ja ladies. Hinta 46 euroa.

kisa-asu

Tilaus kirjataan Lyytiin ilmoittautumislomakkeelle, johon pääset esim. sähköpostiisi tulleen ilmoittautumiskuittaukset tai minkä tahansa toimitsijatiedotteen alareunassa olevan linkin kautta.

 

Toimitsijat Lappee-Jukolan tekijöinä

Tervetuloa mukaan kaikki uudet toimitsijat! Meitä toimitsijoita on nyt toimitsijarekisterissä 1200 siitä tarvittavasta 1800 toimitsijan määrästä. Hienoa että olet mukana – tehdään yhteisvoimin ikimuistoinen Lappee-Jukola. 🙂

Vinkkaa kaverille kans

Vinkataanpa jokainen ystäville, sukulaisille ja työkavereille, että nyt pikaisesti ilmoittautumaan toimitsijaksi. Ainutlaatuisen Jukola-elämyksen lisäksi toimitsijat saavat ruokailut työvuorojen aikana, T-paidan ja lippiksen/buff-huivin. Toimitsijat on vakuutettu työvuorojen ajan. Loppukesästä pidetään sitten karonkka kiitokseksi talkoisiin osallistuneille.

Suurin toimitsijatarve on tällä hetkellä kilpailu- sekä ravintolavaliokunnissa.

 

Muista ilmoittaa jos yhteystietosi muuttuu

Mikäli sähköpostiosoitteesi tai muut yhteystietosi muuttuvat, ilmoitathan siitä meille joko em. vahvistusviestin kautta ilmoittautumislomakkeella, tai sähköpostitse talkoot.2016@jukola.com, jotta yhteydenpito pysyy ajantasalla.

 

Yksityisten tarjoamat majoitukset

Haluaisitko tarjota asuntosi tai kesämökkisi vuokralle Jukolan ajaksi, tai tiedätkö jonkun joka olisi kiinnostunut. Etelä-Karjalan kylien nettipalveluun Simolan ja lähikylien sivuille kootaan yksityishenkilöiden tarjoamia majoituskohteita. Tällä sivulla voi ilmoittaa, jos on tarjota Jukolan ajalle asuntoa vuokralle. Sivut löytyy netistä kylat.ekarjala.fi/simola/tarjoa-vuokralle-jukolan-ajaksi

 

Aurinkoisia kevätpäiviä!

Irmeli Lallo
Henkilöstöpäällikkö
talkoot.2016@jukola.com

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat