Live-tulokset:

Toimitsijatiedote 11 (29.4.2016)

Ollaan Vapputunnelmissa ja töpinöissä – Lappee-Jukolan H-hetkeen on aikaa vain 50 päivää! Vapun jälkeen rakentaminen kiihtyy kilpailukeskuksessa ja niihin talkoisiin tarvitaan apua yli valiokuntarajojen, joten talkootiedotteita on tiedossa. Valiokunnat valmistelevat muiden töiden lisäksi myös työvuorolistojaan ja niistä tulee tiedotetta valiokunnittain toukokuun aikana.

Tule mukaan Jukola-tunnelmaan sosiaalisessa mediassa!

Jukolan viestin sosiaalisen median kanavat käyvät kuumina tapahtuman lähestyessä. Olethan sinäkin jo mukana 15 000 Jukolan some-seuraajan ryhmässä? Tunnelmia välitetään Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa niin järjestäjien kuin tapahtumaan treenaavien leireistä. Voit osallistua keskusteluun jakamalla omat Jukola-tunnelmasi häshtag-tunnisteella #JUKOLA

Facebookissa: www.facebook.com/jukolanviesti
Twitterissä: www.twitter.com/JukolanViesti
Instagramissa: www.instagram.com/jukolanviesti

Viestinnän some-tiimiin kaivataan vielä sisällöntuottajia tapahtumaviikonlopulle. Jos tunnet sujuvasti somettavia ja tomerasti twiittaavia suunnistuksesta kiinnostuneita, vinkkaa heidät Lyytiin kirjautumaan some-toimitsijaksi.

Kaikkien muidenkin osa-alueiden toimitsijoiden #Jukola -julkaisut some-kanaviin ovat tervetulleita! Muistattehan kuitenkin että kaikkien karttaan tai rataan liittyvien tietojen julkaiseminen niin somessa kuin muissakin yhteyksissä on ehdottomasti kielletty.

Edullisen Jukola-asun hankinta

Lappee-Jukola maksullisen asun sovitukset jatkuu tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-17 Lappeen Riennon toimistolla, Harapaisentie 7, Lappeenranta.​ Tilauksen voit tehdä lisäämällä ostoksesi ilmoittautumislomakkeellesi, johon pääset tämän sivun alareunassa olevan linkin kautta. Tarkemmin asusta toimitsijatiedotteessa 10.

Toimitsijat Lappee-Jukolan tekijöinä

Tervetuloa mukaan kaikki uudet toimitsijat! Meitä toimitsijoita on nyt toimitsijarekisterissä reilut 1 400 siitä tarvittavasta 1800 toimitsijan määrästä. Hienoa että olet mukana – tehdään yhteisvoimin ikimuistoinen Lappee-Jukola. 🙂

Vinkataanpa vielä ystäville, sukulaisille ja työkavereille, että nyt pikaisesti ilmoittautumaan toimitsijaksi. Ainutlaatuisen Jukola-elämyksen lisäksi toimitsijat saavat ruokailut työvuorojen aikana, T-paidan ja lippiksen/buff-huivin. Toimitsijat on vakuutettu työvuorojen ajan. Loppukesästä pidetään sitten karonkka kiitokseksi talkoisiin osallistuneille.

Suurin toimitsijatarve on vielä kilpailuvaliokunnassa (esim. lähtö, vaihto, maali) sekä ravintolavaliokunnassa.
Muista ilmoittaa jos yhteystietosi muuttuu

Mikäli sähköpostiosoitteesi tai muut yhteystietosi muuttuvat, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeella (linkki tämän sivun alareunassa), tai sähköpostitse talkoot.2016@jukola.com, jotta yhteydenpito onnistuu.

Hauskaa Wappua kaikille! Glada Vappen!

Irmeli Lallo
Henkilöstöpäällikkö
talkoot.2016@jukola.com

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat