Live-tulokset:

Kilpailukeskus avautuu perjantaina kello 10. Torstain iltarastien lähtö ja maali eri keskuksessa.

Lappee-Jukolan kilpailukeskus avautuu yleisölle ja kilpailijoille perjantaina klo 10.00. Viimeinen viikko on rakentamisen hienosäätöä ja erityisesti materiaalin kuljettamista viikonloppua varten isoilla ajoneuvoilla, joten annetaan järjestäjille työrauha ja lisätään samalla kaikkien turvallisuutta pysymällä poissa alueelta ennen perjantaita.

Kilpailukeskuksen kapeilla kulkureiteillä liikkuu raskasta kalustoa viimeisellä viikolla. Turvallisuussyistä kilpailukeskus on harjoituskieltoaluetta perjantai-aamuun saakka.

Kilpailukeskuksen kapeilla kulkureiteillä liikkuu raskasta kalustoa viimeisellä viikolla. Turvallisuussyistä kilpailukeskus on harjoituskieltoaluetta perjantai-aamuun saakka.

Keskiviikkona kisaorganisaatiolla on kenraaliharjoitus, jossa testataan eri osa-alueita ja koulutetaan toimitsijoita. Torstaina järjestetään iltarastit kilpailualueen vieressä, johon on erillinen opastus eri kilpailukeskukseen. Suosikaa yhteiskyytejä, sillä iltarastien keskuksessa on rajallisesti pysäköintitilaa. Iltarastimaasto avautuu mallisuunnistusmaastoksi perjantaina, jolloin karttoja saa ostaa kilpailukeskuksesta muiden harjoittelupakettien tapaan.

Viimeisen viikon harjoittelijoiden on syytä kerrata harjoituskieltoalue ettei vahingossa ”eksy” kilpailukieltoalueelle, jossa myös kilpailukeskus sijaitsee! Kilpailukieltoalueen metsäautoteilläkään ei saa liikkua; tämä on erityisesti maanomistajien toive.

« Takaisin

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat