Tävlingsdirektiv publiserat

Tävlingsdirektiv och Så här går det till Valio-Jukola –direktiv har publicerat. Tävlingsdirektivet innehåller information för löparna från lagsammansättning och starten till masstart. Så här går det till Valio-Jukola innehåller information från  tidtabell och ankomst till mat, förläggning och andra tjänster.

Varje löpare måste läsa tävlingsdirektiven. Komma ihåg att förbjudna områden är tomtmark och punktmarkerade åkrar. Övriga förbjudna områden har markerats på tävlingskartan med lodräta streck i samma färg som banan ritats på kartan. Förbjudna vägområden har markerats med krysstecken. Snitslingen ska ovillkorligen följas. Start sker från start- och växlingsområdet.

Lagsammansättningen för båda kavlarna ska anmälas senast lördag 16.6 kl. 10.00 på nätet, jukola.com/2012/se/kilpailuinfo/ilmoittautuminen. Tävlingsmaterialet överlåts mot kort för lagmaterial (skickas per e-post till föreningen) förutsatt att lagsammansättningen har anmälts och att alla avgifter är betalda. Komma ihåg att allt förläggning måste beställas och betalas i förväg.

Det lönar sig att använda kollektivtrafik vid ankomsten till tävlingscentrum. Man slipper till TC från olika delar av huvudstadsregionen med HRT:s bussar. Se detaljerade tidtabeller i HRT resplan på internet-sida jukola.com/2012/.

« Tillbaka