Kilpailunjohtajan kiittää talkooväkeä upeasta tapahtumasta

Kaksi ihanaa aamua, kaikki edessä ja kaikki takana. Kiitos teille kaikille jotka teitte sen mahdolliseksi. Nuorten Jukola Porvoossa 2017 oli meille yhteinen ponnistus ja kiitoksen saimme jokainen siitä hetkestä jonka koko kisaorganisaatio tarjosi nuorille suunnistaja vieraillemme.

Porvoon Nuorten Jukolan järjestelyn varsinainen taival alkoi OK Trianin esittelystä Nurmijärven Nuorten Jukolan ukkosen sävyttämältä kisa-alueelta.

Haluan kiittää koko talkooväkeä onnistuneen kilpailun läpiviennistä. Kaikki kilpailuun liittyneet toiminnot tukivat kokonaisuutta ja erityinen kiitos kilpailun graafisesta ilmeestä, kaikki informaatio kilpailijoita varten oli tyylikkäästi yhtenäisen Nuorten Jukola ilmeen mukainen.

Ratamestariryhmä takasi jälleen toiminnallaan takuuvarman kilpailun arvon mukaisen virheettömän kilpakentän.

Kukaan ei varmaan pahastu siitä että haluan nostaa yhden kilpailun osa-alueen erityisesti esille, kilpailun seurannan välittämisen kilpailualueelle ja kilpailualueen ulkopuolelle kotisohville mahdollisti live WEB TV. Tämän uuden palvelun käyttöön saaminen onnistui lopullisesti kun maankuulu kuuluttajamme, koko kilpailuseurannan sielu Mikko Reitti oli sinnikkäästi asiaa hoitamassa. Kilpailun kokoava kuulutus, kesäinen päivä ja palkintoseremonian aikainen huuhtova kesäsade vihki Porvoon Nuorten Jukolan 2017.


Aamuisin terveisin Kalevi