Huuda itsesi Mäkäräisen ja Laukkasen joukkueeseen

Kuva: Julia Sadykova.

Kaisa Mäkäräisen ja Mari Laukkasen hyväntekeväisyysjoukkue Pummit kadoksissa hakee kahta juoksijaa lauantain Suomi 100 Venlojen juhlaviestiin. Huutokaupan tuotto käytetään lyhentämättömänä Kalevan Rastin nuorisotoimintaan.

– Meidän tiimissä into on tärkeämpää kuin suuntavaisto tai kova kunto, oikealla asenteella rastit kyllä löytyvät ilman aiempaakin suunnistuskokemusta. Haussa on joukkuekaveri, joka haluaa haastaa itsensä seikkailuun hyvän asian puolesta. Marin kanssa ei olla kaksisia suunnistajia, ja tämä on meille molemmille ensimmänen kerta Venlojen viestissä. Kartan kanssa metsään lähteminen on meillekin iso haaste, lähinnä ollaan totuttu kiertämään 150 metrin ympyrää merkityllä reitillä, Mäkäräinen kertoo.

Kaupan oleva paketti sisältää yhteisen viimeistelyharjoituksen sekä joukkuepaikan Pummit kadoksissa -joukkueessa. Viimeistelyharjoitus Kaisan ja Marin kanssa on Jukolan virallisella harjoituskartalla kilpailupäivän aamuna kello 10. Harjoituksen ohjaa maajoukkuesuunnistaja Hannu Airila.

Huutokauppaan voi osallistua sähköpostilla, josta käyvät ilmi seuraavat tiedot:

  • juoksijan nimi, puhelinnumero ja sähköposti
  • maksajan nimi, puhelinnumero ja sähköposti, jos eri kuin edellinen
  • tarjottu summa euroissa

Lähetä tarjous määräajan puitteissa osoitteeseen hannu.airila@kalevanrasti.fi. Tarjousten vastaanottaminen päättyy maanantaina 12.6. kello 12.00 tai heti, kun viimeisestä korotuksesta on tämän jälkeen kulunut viisi minuuttia. Joukkuepaikan lähtöhinta on 500 €, ja korkeimmat tarjoukset päivitetään tämän uutisen Facebook-julkaisun kommenttikenttään.