Tiedonsiirtokokous oli Joensuu-Jukolan järjestelyjen kannalta merkittävä välitavoite

Kuva: Juuso Metsälä. Kuvassa Joensuu-Jukolan kilpailunjohtaja Arja Markkonen ja Lappee-Jukolan kilpailunjohtaja Juha Heimala.

Lappee-Jukolan järjestäjät päättivät pitkän talkoourakkansa kertomalla kokemuksistaan ja kehitysehdotuksistaan lauantaina 29.10. Joensuu-Jukolan järjestäjille. Järjestelmällinen tiedonsiirto on Jukolan viestin laadun ja jatkuvan kehittymisen edellytys.

– Tiedonsiirtokokouksen merkitys on tärkeä niin tuleville järjestäjille kuin edellisen Jukolan järjestäjille. Kokouksessa vaihdamme kokemustietoa suullisesti ja dokumentoituna. Me tulevat järjestäjät peilaamme suunnitelmia ja ajatuksia tulevasta edellisen järjestäjän kokemustietoon. On hyödyllistä pohtia asioita yhdessä, painottaa Joensuu-Jukolan kilpailunjohtaja Arja Makkonen.

Tiedonsiirtokokousta ennen valmistuu menneen vuoden loppuraportti ja tulevan vuoden toimintasuunnitelma. Järjestelmällinen dokumentointi helpottaa tiedonsiirtoa.

– Pääsimme tänään kuulemaan Lappee-Jukolan järjestäjien käytännön kokemuksia.  Kaiken kaikkiaan päivä antoi lisää intoa koko meidän organisaatiollemme. Lappee-Jukola on paketoinut oman urakkansa ja nyt on meidän vuoro, kertoo Joensuu-Jukolan pääsihteeri Sami Leinonen.

– Tämä oli meille tärkeä päivä myös siksi, että tulemme eri kisajärjestäjien kanssa tutuiksi ja nyt on helpompaa olla yhteydessä tämän päivän jälkeenkin. Tiedonvaihto ja kommunikaatio on nyt huomattavasti helpompaa, avaa Leinonen.

Tiedonsiirtokokous lappeenrantalaiset web
Kuva: Juuso Metsälä. Jukolan viestin johtoryhmä palkitsi Lappee-Jukolan vastuuhenkilöt tiedonsiirtokokouksessa.

– Tiedonsiirtokokous on myös tärkeä innostuksen herättäjä. Puhumme jo hyvinkin konkreettisista asioista. Samalla verkostoidumme, jatkaa Makkonen.

– Joensuu-Jukola 2017  järjestelyt etenevät aikataulussaan. Töitä on nyt tehtävä tästä eteenpäin tiiviisti kaikilla osa-alueilla. Yhdessä saamme hyvän tapahtuman aikaiseksi!, muistuttaa Makkonen.