Kainuun Rastiviikko Puolangalla ja Fin5 -suunnistusviikolle Haminassa suunnistetaan upeissa maastoissa

Kainuun Rastiviikko suunnistetaann Puolangalla 3.-8.7.2016. Luhtakankaan-Äikänvaaran maastoissa on suunnistettu aiemmin vuosina 1985 ja 2000. Maasto on suunnistuksellisesti ehdottomasti yksi Kainuun parhaimmista ja monipuolisimmista.

KRV maasto

Luhtakangas on mäntykangasvaltaista suppamaastoa, jonka kruunaa Pyssykuljun ja Kuirivaaran rinteet, Äikänvaaralla pidemmät radat ulottuvat myös jylhään kuusikko- ja jyrkännealueelle. Oman erityispiirteensä tuo Äikänvaaran päällä sijaitseva vanhojen metsien suojelualue (Natura 2000-verkostoa), jossa liikkuminen tarjoaa elämyksiä kaikenkuntoisille suunnistajille. Maastonkäytössä ja ratasuunnittelussa on pyritty erityisesti huomioimaan, että kaikki sarjat pääsevät hyödyntämään parhaimmat ja suunnistuksellisemmat alueet.

Kainuun Rastiviikon nettisivut 

Fin5 -suunnistusviikolle Haminaan voi ilmoittautua 21.6.2016 asti

Fin5 on liikunnallinen lomaviikko historiallisessa merikaupungissa Haminassa 10.-16.7.2016.

Suunnistusviikon maastot tulevat varmasti tarjoamaan elämyksiä jokaiselle osallistujalle. Maastomatkoilla korkeuserot ovat kohtuullisia ja nopeudet kasvavat paikoin hyvinkin koviksi. Vastapainona on alueita, jotka ovat hyvinkin pienipiirteisiä ja haastavia. Haminan keskusta puolestaan tarjoaa eliitti-sarjoille hyvin ainutlaatuisen ja haastavan sprinttiympäristön. Sprintti sopii hyvin myös MM-rasteille valmistautuville.

Fin5 -suunnistusviikon nettisivut

Kilpailun pääsihteeri on huippusuunnistaja Tero Föhr. Katso videolta, miltä suunnistusviikon maasto näyttää!

https://www.youtube.com/watch?v=hO0BCGSq7jU&feature=youtu.be