Seuraa nuorten MM-kisoja ja kilpaile Fin5-suunnistusviikolla Tampereella

Kuva: Pekka Ala-Mäyry. Nuorten MM-sprintti ja Fin5-suunnistusviikon 3. osakilpailu kilpaillaan 12.7.2017 Pispalassa, joka on yksi Suomen mielenkiintoisimmista sprinttialueista. 

Lähde seuraamaan nuorten MM-kisoja Tampereelle 10.-15.7.2017 ja ilmoita koko perhe Fin5-suunnistusviikolle ennen ensimmäisen ilmoittautumisportaan sulkeutumista 31.12. kello 24.00.

Fin5 2017 järjestetään samaan aikaan suunnistuksen nuorten MM-kisojen (JWOC) kanssa Tampereella. Kaikkien Aikojen Fin5:ssä kohtaat tulevaisuuden tähdet ja nautit kaupungin moninaisista oheistoiminnoista.

Tapahtumassa on kolme eri kilpailukeskusta. Kaksi metsäsuunnistusmaastoa sijaitsevat 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Sprinttialueena toimii Pispala, joka on Tampereen ehdoton helmi. Historiallinen ja uniikki Pispala sijaitsee Tampereen keskustassa, Pyhäjärven ja Näsijärven välisellä harjulla.

AL-sarjojen vapaat lähtöajat on suunniteltu palvelemaan lapsiperheiden tarpeita. Suunnittele kisa-aikataulusi entistä tehokkaammin ja minimoi turhat odotusajat.

Viimeisen päivän ohjelmassa on ensi kertaa takaa-ajo sarjoissa H/D16 ja vanhemmat. Viikon kokonaistulokset muodostuvat takaa-ajon maalintulojärjestyksen mukaan.

Lue lisää Fin5-suunnistusviikon verkkosivuilta.