Suunnistajapankki

Puuttuuko joukkueestasi juoksija vai puuttuuko sinulta paikka joukkueesta.

Suunnistajapankissa joukkueet voivat etsiä täydennystä puuttuville osuuksille ja joukkueeton juoksija voi ilmoittaa halustaan juosta viestissä.

tai Infoon sieltä saatavalla lomakkeella viimeistään la 22.8.2015 klo 9.50.

  • Suunnistajia voi varata yhdistelmäjoukkueisiin suunnistajapankista vain netin kautta.
  • Yhteydenpito juoksijaan/joukkueeseen tapahtuu soittamalla ja ilmoittamalla juoksijapankkiin, että henkilö on löytänyt joukkueen tai joukkue juoksijan.
  • Suunnistajapankissa olevien juoksijoiden tilanne on nähtävissä Infossa lauantai-aamuna.
  • Infosta voi kysyä vapaita juoksijoita klo 9.50 asti.
  • Lauantain 22.8.2015 klo 9.50:n jälkeen Info sijoittaa suunnistajapankista varaamatta jääneet suunnistajat suunnistajapankki-joukkueisiin.
  • Alkuosuuksien suunnistajista pyritään muodostamaan suunnistajapankkijoukkueita, vaikka joukkueesta puuttuisikin loppuosuuden suunnistajia. Esim. jos suunnistajapankista löytyy suunnistajia osuuksille 1, 2, 3 ja 4, mutta ei enää osuuksille 5, 6 tai 7, niin osuudet 1–4 juoksevat normaalisti viestin aloitusosuudet eli 1. osuuden suunnistaja lähtee normaalissa lähdössä klo 11.30
  • Suositeltavaa on, että viestinomaisesti kilpailevien suunnistajapankkijoukkueiden viestinviejät ja heidän huoltajansa kokoontuisivat Infon vieressä klo 10.20 joukkuetovereihinsa tutustumista varten. Joukkueiden jäsenillä tulisi olla kilpailunumerot kilpailuasuissa juoksijan tunnistamisen helpottamiseksi. Mikäli seurajoukkueesta tulee yhdistelmäjoukkue, on tästä ilmoitettava Infoon juoksujärjestyslomakkeella viimeistään la 22.8 klo 9.50

Osuusisäntä

Osuusisäntä.

Seura yhteistyössä

SSL yhteistyössä

Taustayhteisöt