Draamaa Itkumuurilla

Venlojen viestissä oli jännittävä tilanne heti ensimmäisen osuuden jälkeen. Kilpailun viime vuonna voittaneen OK Pan Århus:n viestinviejä tuli kovasti jännittyneenä tarkistamaan ensimmäisen rastin leimauksensa. Leimaa ei löytynyt EMIT:ltä, mutta onneksi tarkistusliuska pelasti tilanteen. Myös moni kanssakilpailija kävi todistamassa Emma Klingenbergin käyneen oikealla rastilla. Itkumuurilta poistui tälläkin kertaa silmin nähden helpottunut kilpailija.

Timo Tuovinen lupaa kaikille taspuolisen kohtelun Itkumuurilla

Timo Tuovinen lupaa kaikille taspuolisen kohtelun Itkumuurilla

– Pyrimme kaikin mahdollisin keinoin saamaan hyväksytyn suorituksen hylkäysesityksen saaneelle suunnistajalle, sanoo Itkumuurilla vastaavana toimiva Timo Tuovinen. Venlojen viestissä hylkäysesityksiä oli kertynyt vähän, mutta jotkut tarkistukset olivat vaatineet runsaasti työtä.

– Onneksi Itkumuurin toimitsijat ovat asiansa osaavia ja koneneita, toteaa Tuovinen.

Tarkastajina näkyikin niin edellisten kilpailujen kuin jo Paimionkin väkeä. Myös nykyiset ohjelmat ovat kehittyneitä ja helpottavat toimitsijoiden työtä. Silti Itkumuurilla korostuu tarkistusliuskan käyttäminen, se on ainoa pelastus, jos sähköinen leimaus jostain syystä epäonnistuu.

Hylkäysesitys näytti syvästi raapaisevan kaikkia sen saaneita. Onneksi suurin osa poistui Itkumuurilta helpottuneena ja hymyssä suin.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät Venlojen-viesti

Osuusisännät Jukolan-viesti