Kutsu medialle

Toivotamme median edustajat tervetulleiksi Nuorten Jukolaan!

 

Opastus kilpailukeskukseen Kuopion, Lahden ja Lappeenrannan suunnasta on VT5 Pitkäjärven liittymästä Raviradan P-alueille. Jyväskylän suunta ohjataan Raviradan P-alueille VT 13:lta Tuskun liittymästä.

Ajoaika valtateiden opastuksista pysäköintiin on noin 5 -10 min. Medialle e ole omaa pysäköintialuetta, koska kaikilta P-alueilta on lyhyt matka kilpailukeskukseen. Pyydämme ilmoittamaan tulostanne 11.8. mennessä osoitteeseen heli.pauliina.kauppinen ( a t ) gmail.com. Kilpailupaikalla pyydämme teitä ilmoittautumaan uuden ravikatsomon alakerrassa olevassa mediakeskuksessa.

Aloitamme klo 10.15 aamukahveilla ja kerromme kilpailun kulusta sekä päivän ohjelmasta. Tuossa yhteydessä kerromme myös voimassa olevat ohjeet koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Tervetuloa!