Tiedot siirretty jukola.com sivuille

Tulokset ja lopulta myös reittihärveli on siirretty jukola.com sivuille. Tähän liittyen tämän NuJu2013 sivuston linkit on päivitetty uuteen kohteeseen. Muutakin uutta luettavaa ja katsottavaa julkaistu! Huomionarvoista mainita tässä samalla, että reittihärveli on päivitetty uuteen versioon. Nyt käyttö on entistä helpompaa ja muunmuassa kartan vapaa zoomaus aivan upea uudistus.

Samalla voin ”mainostaa”, että Jukola-sivustolla on julkaistu kuvaus viestin kulusta kuvien kera. Tästä pääset Tarinaan!

Lisäksi kerron mahdollisuudesta katsoa NuJu2013-kuvagallerian kuvat Picasassa. Katso vielä kuvat kisapäivästä! Kuvia on myös Kouvolan Suunnistajien kuvapankissa. Tsekkaa myös ne!

Kesän 2014 kisakausi on jo hyvässä vauhdissa ja Kuopio-Jukola 2014 jo aivan pian. Kesän 2014 NuJu suunnistetaan lauantaina 16.8.2014 Kankaanpäässä. Nettisivut osoitteessa https://www.jukola.com/nj2014/ sisältävät jo monenlaista tietoa ja valmisteluja seurataan lisäksi Facebook-sivuilla http://www.facebook.com/nuortenjukola

Mukavia suunnistusviestejä ja rasteilla liikkumista muutenkin kaikille!