Ohjeet talkoolaisille

Lämmin kiitos osallistumisestasi Napapiiri-Jukolan talkoisiin! Napapiiri-Jukola rakennetaan lähes täysin talkoovoimin, ja jokaisen talkoolaisen työpanos on tapahtuman onnistumiselle tärkeä.

Kuluvan talven, kevään ja alkukesän aikana julkasiemme tällä sivulla talkoolaisille tärkeitä ohjeita ja tiedotteita. 

Tällä hetkellä kaikkein tärkeintä on, että ilmoittaudut Napapiiri-Jukolan talkoorekisteriin, jotta saat sähköpostiisi ajantasaisia ja tärkeitä talkoisiin liittyviä tiedotteita. Syksyn 2019 ja talven 2019-2020 aikana tiedotteita lähetetään noin kerran kuukaudessa, mutta lähempänä tapahtumaa tiedotteiden tahti tiivistyy. Jos olet ilmoittautunut rekisteriin jo aiemmin, mutta et ole vielä saanut yhtään tiedotetta, tarkista ensin, oletko syöttänyt sähköpostiosoitteesi oikein. Omat yhteystietosi voit käydä tarkistamassa täältäKäyttäjätunnuksen ja salasanan loit ilmoittautumisesi yhteydessä.

Mikäli et pääse kirjautumaan talkoojärjestelmään tai et ole saanut talkootiedotteita, vaikka sähköpostiosoitteesi onkin oikein, lähetä siitä tieto sähköpostitse osoitteeseen heikki.karjalainen@jukola.com.

Rekisteriin ilmoittautuneita talkoolaisia poimitaan valiokuntien tehtäviin talven ja kevään 2020 aikana. Valiokunnat ilmoittavat tarkemmista talkootehtävistä ja työvuoroista loppukevään aikana. Jokaiseen talkoolaiseen tullaan olemaan yhteydessä, kun talkoolaisten sijoittelu työtehtäviin ja työvuoroihin on ajankohtaista. Huhtikuun 2020 paikkeilla talkoolaisille järjestetään koulutustilaisuuksia, joista tiedotetaan tarkemmin lähempänä.

Tervetuloa talkoisiin! Talkoolaisena Jukolan viestissä toimiminen on ainutlaatuinen elämys, joka kannattaa jokaisen kokea!

Ilmoittaudu mukaan tästä!