Kisakaupunki Rovaniemi

Napapiiri-Jukola 2020 Rovaniemi, Lappi

Rovaniemelle on helppo tulla ja täällä on helppo viihtyä

Joulupukin kotikaupunkina tunnetuksi tullut Rovaniemi on ympärivuotinen, suosittu ja kansainvälinen matkailukaupunki. Joulupukin lisäksi Rovaniemi on tunnettu upeasta luonnostaan ja vahvasta urheilukulttuuristaan.

Kesäinen Rovaniemi on vehreä, valoisa ja täynnä elämää. Kemijoen ja Ounasjoen risteyksessä sijaitsevasta kaupungista löydät monenlaisia aktiviteetteja luontoretkistä välinevuokraukseen ja keskiyön valokuvausretkiin. Muu maailma nukkuu öisin, mutta Rovaniemellä kesän valo saa kaupunkilaiset valvomaan.

Visit Rovaniemi on alueen matkailuorganisaatio, josta löydät kaiken Rovaniemen matkasi kannalta olennaisen tiedot. Visit Rovaniemen verkkosivuilta löydät majoitusvaihtoehdot, ravintolat, shoppailupaikat ja voit ostaa alueella tarjolla olevia aktiviteetteja. Visit Rovaniemen verkkosivuilta löydät myös Rovaniemen tapahtumakalenterin. Visit Rovaniemen matkailuneuvonta palvelee sinua koko Napapiiri-Jukolan ajan kilpailualueella sekä kaupungin keskustassa Lordinaukion reunassa sijaitsevassa matkailuneuvonnassa.